Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Εκθέσεις

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition τιμά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα λάβει χώρα στην Αθήνα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου 2023.

Η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition η πρώτη F2B έκθεση επιστρέφει στην Αθήνα, στοχεύοντας στην ενημέρωση των επιχειρηματιών και των παραγωγών αλλά και στην ενίσχυση τη εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Από 04 έως 06 Φεβρουαρίου, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ υποδέχεται στο MEC Παιανίας πλήθος παραγωγών artisanal προϊόντων μικρής παραγωγής και προϊόντων delicatessen στην Ελλάδα, καθώς και εκπροσώπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων για ένα τριήμερο γεμάτο εμπορικές συμφωνίες. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος Hosted Buyer που διοργανώνει υποδέχεται επιχειρηματίες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στον κλάδο εμπορίας και εξαγωγών τροφίμων.

→9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ: Έρχεται στην Αθήνα – Όλες οι λεπτομέρειες

Πλήθος επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της περιφέρειας έρχονται στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ για να παρουσιάσουν τα «δυνατά χαρτιά» της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως τα τυροκομικά προϊόντα, το ελαιόλαδο, το ξύδι, χυμοί, γλυκά και μαρμελάδες, σάλτσες και αρτοσκευάσματα, και φυσικά τα κρασιά της περιοχής.

δοκιμές και γαστρονομικά δρώμενα να γνωρίσουν τα προϊόντα του βορρά, να ενημερωθούν από τους παραγωγούς και να συνάψουν επιχειρηματικές συμφωνίες.

Στο stage του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» διακεκριμένοι chefs της περιοχής, με οικοδεσπότη τον Κώστα Μπουγιούρη, θα παρουσιάσουν συνταγές από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των παραγωγών/εκθετών, συνδυάζοντας τις σύγχρονες γαστρονομικές τεχνικές με την παράδοση.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023