Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΗ Matka Nordic Travel Fair έρχεται τον Ιανουάριο – Χώρα εταίρος η Ελλάδα
Διεθνής Έκθεση

Η Matka Nordic Travel Fair έρχεται τον Ιανουάριο – Χώρα εταίρος η Ελλάδα

MATKA

Η Ελλάδα, η οποία είχε ήδη οριστεί ως χώρα-εταίρος το 2021, θα συνεχίσει να είναι στην φετινή Matka Nordic Travel Fair.

Το 2023 θα ξεκινήσει με δύο μεγάλες εκθέσεις για τον τουρισμό. Εκτός από την έκθεση Fitur, τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί και η Matka Nordic Travel Fair. Σημειώνεται πως η εν λόγω έκθεση είχε αναβληθεί για τρία χρόνια λόγω της πανδημίας, ενώ φέτος θα λάβει χώρα στις 20-22 Ιανουρίου 2023, στο Ελσίνκι.

Στη Matka Nordic Travel Fair οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για διαφορετικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και κουλτούρες καθώς και να λάβουν συμβουλές για διαδρομές, εκτός από τις ειδικές προσφορές και τις γευστικές εμπειρίες της έκθεσης.

Πρόκειται δε για την μεγαλύτερη επαγγελματική εκδήλωση της Βόρειας Ευρώπης στον ταξιδιωτικό κλάδο, ενώ από στις 18 του μήνα έχει οριστεί το “Matka Workshop Day“, όπου εκατοντάδες εταιρείες θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες σύντομες συναντήσεις. Η Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 είναι η πραγματική ημέρα για τους επαγγελματίες με συμπληρωματικό πρόγραμμα, ενώ το περιεχόμενο της Παρασκευής έχει προγραμματιστεί με γνώμονα τους σπουδαστές, με τις θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού, της διαμονής και των εκδηλώσεων να παρουσιάζονται από τις εταιρείες που χαρακτηρίζονται ως μελλοντικοί εργοδότες.

Η Ελλάδα, η οποία είχε ήδη οριστεί ως χώρα-εταίρος το 2021, θα συνεχίσει να είναι και τώρα. Η συνεργασία θα συνεχιστεί λόγω αμοιβαίας επιθυμίας τόσο του ΕΟΤ όσο και της Matka Nordic Travel Fair. Σύμφωνα με μελέτη του SMAL (Σύνδεσμου Φινλανδικής Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας), η Ελλάδα ξεχωρίζει ήδη το 2022 ως ο πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους Φινλανδούς – για άλλη μια φορά.

Ο προορισμός που ορίζεται ως “Partner Country” παρουσιάζεται τόσο στα περίπτερα από πολλούς Έλληνες φορείς, όσο και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης. «Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα είναι χώρα εταίρος της Matka Nordic Travel Fair και ότι η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τελικά τον Ιανουάριο του 2023. Η Φινλανδία και οι άλλες σκανδιναβικές χώρες είναι σημαντικές για τον ελληνικό τουρισμό και θέλουμε περισσότερους τουρίστες να γνωρίσουν τον προορισμού. Η ασφάλεια, η αυθεντικότητα και η ελληνική διατροφική κουλτούρα είναι σημαντικοί λόγοι για τους οποίους οι Φινλανδοί θα συνεχίσουν να επισκέπτονται την Ελλάδα», λέει ο κ. Παύλος Μουρμάς, επικεφαλής των Σκανδιναβικών και Βαλτικών χωρών του ΕΟΤ.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024