Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςIBTM World 2022: Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε όλες τις θεματικές μορφές τουρισμού
Διεθνής Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού

IBTM World 2022: Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε όλες τις θεματικές μορφές τουρισμού

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στην έκθεση με τη συνεργασία του Thessaloniki Convention Bureau.

Στη διεθνή έκθεση συνεδριακού τουρισμού IBTM World 2022, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη συμμετείχε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το Thessaloniki Convention Bureau.

Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκαν σε στοχευμένα B2B, που πραγματοποιήθηκαν με τη συνεργασία του Thessaloniki Convention Bureau, όλες οι δυνατότητες συνεδριακού τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και όλες οι θεματικές μορφές τουρισμού που η Περιφέρεια μπορεί να προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συνολικά 55 προκαθορισμένες συναντήσεις με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον συνεδριακό τουρισμό. Διαπιστώθηκε έντονο ενδιαφέρον για την περιοχή μας από μεγάλες επιχειρήσεις για ταξίδια κινήτρων 20 έως 40 ατόμων που πραγματοποιούν για τους υπαλλήλους τους. Παρουσιάστηκαν επίσης οι νέες υποδομές της πόλης που ενθουσίασαν τους συμμετέχοντες.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος τόνισε ότι «η πόλη της Θεσσαλονίκης και οι υπόλοιποι προορισμοί αναδείχθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις συνεδριακού τουρισμού. Οι περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας θεωρούνται από τους επαγγελματίες του χώρου ανερχόμενοι προορισμοί που μπορούν να φιλοξενήσουν μεγάλα και μικρά συνέδρια και διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές. Με τη συμμετοχή μας σε στοχευμένες εκθέσεις, σε συνεργασία με το Thessaloniki Convention Bureau, όπως αυτή του συνεδριακού τουρισμού ΙΒΤΜ στη Βαρκελώνη, απευθυνθήκαμε σε διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων που αναζητούν νέους προορισμούς, προσφέροντας στους επισκέπτες βιωματικές εμπειρίες και ένα πολυποίκιλο τουριστικό προϊόν».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024