Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συμπόσιο Θαλάσσιου Τουρισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συμπόσιο Θαλάσσιου Τουρισμού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συμπόσιο Θαλάσσιου Τουρισμού (International Yachting Symposium), που έλαβε χώρα από τις 6 έως τις 10 Μαΐου στο νησί του Πόρου. Η μοναδική έκθεση επαγγελματικών […]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Συμπόσιο Θαλάσσιου Τουρισμού (International Yachting Symposium), που έλαβε χώρα από τις 6 έως τις 10 Μαΐου στο νησί του Πόρου. Η μοναδική έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα άνοιξε την αυλαία<...>την Κυριακή 6 Μαΐου και έλαβε τέλος την Τετάρτη 10 Μαΐου αφήνοντας εκθέτες, επισκέπτες, παράγοντες, συντελεστές και φυσικά τους ξένους ναυλομεσίτες ικανοποιημένους σε όλα τα επίπεδα.

Στη φετινή διοργάνωση «έδεσαν» στο λιμάνι του Πόρου συνολικά 62 επαγγελματικά σκάφη αναψυχής – μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά – εξαιρετικά δείγματα του ελληνικού στόλου και των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που προσφέρουν. Κατά τη διάρκεια του Θαλάσσιου Συμποσίου, περισσότεροι από 80 ξένοι ναυλομεσίτες από τα μεγαλύτερα γραφεία Ευρώπης και Αμερικής επισκέφτηκαν τα σκάφη ενώ περίπου 40 Έλληνες ναυλομεσίτες είχαν ενεργή συμμετοχή.

Η τελετή λήξης της μεγάλης γιορτής τους Θαλάσσιου Τουρισμού πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα του Πόρου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ και της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Αντώνης Στελλιάτος, δήλωσε την ικανοποίηση του και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου στο ίδιο μέρος. Στη συνέχεια, έγινε η απονομή των βραβείων για το διαγωνισμό γαστρονομίας και ακολούθησε δεξίωση.

Το International Yachting Symposium διοργανώνεται από την Ένωση Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ), και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Δήμου Πόρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024