Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΝέοι ορίζοντες για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Νέοι ορίζοντες για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

“Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην τουριστική προοπτική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης με την πολιτική προβολής των δυνατοτήτων της περιοχής στις διεθνείς εκθέσεις ανά την Ευρώπη, μία πολιτική επιθετική που θα […]

“Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην τουριστική προοπτική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης με την πολιτική προβολής των<...> δυνατοτήτων της περιοχής στις διεθνείς εκθέσεις ανά την Ευρώπη, μία πολιτική επιθετική που θα αυξήσει κατακόρυφα την έλευση ξένων επισκεπτών στην ΑΜ-Θ”. Με τη δήλωση αυτή ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Aρης Παπαδόπουλος σκιαγραφεί την επιτυχημένη παρουσία των πέντε νομών στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία.

Ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε στους τουριστικούς πράκτορες της Ολλανδικής αγοράς την εικόνα της Περιφέρειας στις διάφορες μορφές τουρισμού (θαλάσσιος, ορεινός, οικολογικός κλπ) αλλά και την ιστορία, την πολιτιστική κληρονομιά και τη σημαντική υποδομή της περιοχής. “Η περιήγηση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ σίγουρα είναι μία μοναδική εμπειρία ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς τουρίστες” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος σε εκδήλωση που οργανώθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι παρευρισκόμενοι Ολλανδοί τουριστικοί πράκτορες αναφέρθηκαν με θερμά λόγια τόσο για τις δυνατότητες της τουριστικής συνεργασίας όσο και για τις προσπάθειες του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Aρη Παπαδόπουλου που είχαν ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της προβολής της περιοχής στην Ολλανδία.

Σημειώνεται ότι από τη φετινή χρονιά τα τουριστικά γραφεία της Ολλανδίας ενέταξαν στους προορισμούς τους και την περιοχή του Έβρου, ενώ οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ αναμένονται στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης στις αρχές Μάη. Aλλωστε, γεγονός που επιβεβαιώνει περίτρανα το ενδιαφέρον των Ολλανδών τουριστών αποτελεί η ολοένα αυξανόμενη κίνηση από τη χώρα της τουλίπας στο αεροδρόμιο “Μ. Αλέξανδρος” της Καβάλας.

Την διοργάνωση της συμμετοχής της Περιφέρειας στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης ανέλαβε για ακόμη μία φορά με επιτυχία το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΑΜ-Θ, με τη συνδρομή και της Εταιρίας Τουρισμού που αναλαμβάνει, πλέον, δράση στον τομέα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας εντός και εκτός των συνόρων της χώρας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024