Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ επιταχυντής του ΞΕΕ συμμετέχει με startups στην Xenia 2022
Τουριστικοί Φορείς

Ο επιταχυντής του ΞΕΕ συμμετέχει με startups στην Xenia 2022

Διακεκριμένες startup που συμμετέχουν στον επιταχυντή CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, θα παρουσιάσει το ΞΕΕ στην Xenia 2022, ενώ θα συμμετάσχει και στα Xenia Digi Hotel event και Boutique Hotel event.

Ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator – μια πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε. – ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στην “Xenia 2022”, που θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, μεταξύ 26 και 28 Νοεμβρίου 2022.

Ο καλύτερος επιταχυντής στη Νότια Ευρώπη για το 2022 συμμετέχει για μία ακόμη φορά στο εμπορικό φόρουμ για τον Ξενοδοχειακό κλάδο με δικό του περίπτερο (Hall 1, Stand Β27 –  C25), έχοντας μαζί του τις 9 ομάδες του 5ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης σε μια προσπάθεια του να δώσει την ευκαιρία στις startups να επικοινωνήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να διασυνδεθούν με εκπροσώπους του τουρισμού.

Ο CapsuleT μέσα από το περίπτερο του στοχεύει να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της έκθεσης με τη φιλοσοφία και τις δράσεις του, καθώς και με σύγχρονα προϊόντα/υπηρεσίες που βασίζονται στην τεχνολογία και βοηθούν τον τουρισμό να αναπτυχθεί.

Ο επιταχυντής, μάλιστα, θα λάβει μέρος σε μια σειρά επιπρόσθετων δράσεων, όπως το Xenia Digi Hotel event και το Boutique Hotel event, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έκθεσης δίνοντας επιπλέον βήμα προβολής σε startups ομάδες που διακρίθηκαν σε παλαιότερους κύκλους.

10η Γενική Συνέλευση Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιείται η 10η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου όλα τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου, σε μια συγκυρία μεγάλων προκλήσεων για το ελληνικό ξενοδοχείο.

Στην είσοδο της Συνέλευσης θα βρεθεί με δικό του booth και ο CapsuleT, έχοντας μαζί του τις τρεις νικήτριες ομάδες του 4ου κύκλου: Vivestia, Kleesto και Unlimited Adrenaline, προωθώντας direct στους επισκέπτες-ξενοδόχους καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις τους.

Xenia Digi Hotel 2022

Στο event με τίτλο: “Smart solutions for smart operations” που θα λάβει χώρα στο stage του Xenia Digi Hotel τη Δευτέρα 28/11, στις 15:20 μμ, θα αναλυθούν τα εργαλεία/τεχνολογικές λύσεις δύο νεοφυών επιχειρήσεων του επιταχυντή ως προς τη λειτουργία τους, τη χρηστικότητα τους, τα πλεονεκτήματα, αλλά και το κέρδος για τον χρήστη/επιχειρηματία/εργαζόμενο/επισκέπτη.

Παρουσιάζουν:

  • κα. Κατερίνα Σαριδάκη, Director – CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator
  • κ. Γιώργος Πιλπιλίδης, CEO – kleesto
  • κ. Στέλιος Χρηστάκης, Founder & CEO – Tourmie

Boutique Hotel event

Το Πρόγραμμα Boutique Hotel του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος διοργανώνει το workshop με τίτλο “Νέες, τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες για τα Boutique Hotels, που αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία της διαμονής” τη Δευτέρα 28/11 στις 12:00 μ.μ., στο περίπτερο του (Hall 2, Stand D26-E28).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους βραβευμένες εταιρίες που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το Πρόγραμμα Επιτάχυνσης του CapsuleT, όπως η Vivestia, η Unlimited Adrenaline και η EV Loader.

Ειδικότερα θα καλυφθούν οι θεματικές:

  • Πλατφόρμα κρατήσεων πολυτελών καταλυμάτων & ξενοδοχείων στην Ελλάδα, που αξιοποιεί την τρισδιάστατη εικονική περιήγηση. – Vivestia
  • Πλατφόρμα κρατήσεων για εναλλακτικές δραστηριότητες και εμπειρίες γύρω από το ξενοδοχείο. Ένας πλήρης οδηγός που προσφέρει affiliation program με ξενοδοχεία. – Unlimited Adrenaline
  • Υπηρεσία εγκατάστασης σταθμών φόρτισης και λογισμικού διαχείρισης σε ξενοδοχεία και προβολής των συντεταγμένων τους μέσω ψηφιακού χάρτη.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024