Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟ Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συμμετέχει στο Amsterdam B2B Sales Workshop
Εκθέσεις

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συμμετέχει στο Amsterdam B2B Sales Workshop

Η εκπρόσωπος του Οργανισμού Βιβή Γιαλού, θα πραγματοποιήσει B2B  συναντήσεις με τουλάχιστον 25 τουριστικά γραφεία.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων θα λάβει μέρος στα Β2Β SALES WORKSHOP, στο Άμστερνταμ, που θα πραγματοποιηθεί 16 Φεβρουαρίου 2023.

Η Ευρώπη αποτελεί βασική αγορά που τροφοδοτεί τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας. Λαμβάνοντας αυτό υπόψιν, ο L.T.O θα συμμετάσχει στα Sales meetings-events παρουσιάζοντας το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ελκυστικότερους city break προορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς προσφέρει ένα μοναδικό τουριστικό προϊόν που καλύπτει ποικίλες ταξιδιωτικές ανάγκες και ενδιαφέροντα, σε τουριστικά γραφεία, οργανωτές MICE και Travel Counsellors που έχουν έδρα στο Βέλγιο και την Ολλανδία και διακινούν ποιοτικό τουρισμό στην Ελλάδα.

Η εκπρόσωπος του Οργανισμού Βιβή Γιαλού, θα πραγματοποιήσει B2B  συναντήσεις με τουλάχιστον 25 τουριστικά γραφεία, που θα συμμετέχουν από το Βέλγιο και την Ολλανδία και οι επαφές θα δοθούν κατόπιν στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά γραφεία προκειμένου να αποστείλουν κοστολογημένες προσφορές στους ενδιαφερόμενους.

Το Amsterdam B2B Sales Workshop διοργανώνεται από την εταιρεία Τουριστικού Marketing, Respond  on  Demand  σε ένα αμιγώς επαγγελματικό περιβάλλον, με την συμμετοχή πολλών προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024