Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων: Ο ρόλος των τουριστικών φορέων στη μετα Covid εποχή
«Ο Ρόλος του Διευθυντή Ξενοδοχείων |Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον|»

Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων: Ο ρόλος των τουριστικών φορέων στη μετα Covid εποχή

Επιμελητήριο Ηρακλείου

Ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων πραγματοποίησε την εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, ο Παγκρήτιος σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων πραγματοποίησε την εκδήλωση «Ο Ρόλος του Διευθυντή Ξενοδοχείων |Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον|», όπου συμμετείχαν πολλοί φορείς του Τουρισμού, διευθυντές ξενοδοχείων, μέλη του συλλόγου, καθώς και πολλοί σπουδαστές τουριστικών σχολών.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα «Καστελάκη» στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Κατά την έναρξη ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σφακιανάκης Γιώργος, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους και προσκάλεσε στο βήμα τους παρακάτω συμμετέχοντες για να απευθύνουν ένα χαιρετισμό:

Τον κ. Πελεκανάκη Γιώργο πρόεδρο της ΠΟΔΙΞ, τον κ. Στρατάκη Άρη διευθυντής ΠΥΤ Κρήτης, τον κ. Χαλκιαδάκη Νίκο πρόεδρο ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου, τον κ. Βοργιά Στέλιο πρόεδρο εργατικού κέντρου Ηρακλείου, την κα Μπιρλιράκη Πέπη αντιδήμαρχο Τουρισμού Ρεθύμνου και τον κ. Χριστοδουλάκη Γιώργο πρόεδρο ένωσης επιχειρηματιών ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Κρητικός Τουρισμός Η Ανατολή» μια αναδρομή στα πρώτα χρόνια ανάπτυξης του τουρισμού της Κρήτης και βιογραφία από τον Συνάδελφο και πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου 1986 – 1994, κ. Ιωάννη Κρέη.

Ενώ έπειτα ακολούθησαν οι ομιλίες από τους τουριστικούς ηγέτες της περιοχής και ιδρυτικά μέλη του συλλόγου που καθήλωσαν με το λόγο τους καθώς μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες στα πρώτα χρόνια της ξενοδοχειακής ανάπτυξης της Κρήτης που παρά τις δυσκολίες και τα λιγοστά μέσα που υπήρχαν εκείνα τα χρόνια, κατάφερναν να τις ξεπερνούν με την εφευρετικότητα τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024