Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαρουσία της Minoan Lines στις ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις
Επαφές της εταιρείας με υπεύθυνους τουριστικών οργανισμών

Παρουσία της Minoan Lines στις ευρωπαϊκές τουριστικές εκθέσεις

Τα περίπτερα του ΕΟΤ επέλεξε για μια ακόμη φορά η Minoan Lines για να παρουσιάσει τα νεότευκτα πλοία και τη νέα εμπορική της πολιτική στους χιλιάδες επισκέπτες των σπουδαιότερων τουριστικών […]

Τα περίπτερα του ΕΟΤ επέλεξε για μια ακόμη φορά η Minoan Lines για να παρουσιάσει τα νεότευκτα πλοία και τη νέα εμπορική της πολιτική στους χιλιάδες<...> επισκέπτες των σπουδαιότερων τουριστικών εκθέσεων της Ευρώπης.

Στις αγορές – στόχους και τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο του 2011, στην Ολλανδία (Ουτρέχτη), την Αυστρία (Βιέννη), την Ελβετία (Βέρνη και Ζυρίχη), τη Γερμανία (Στουτγάρδη) και το Βέλγιο (Αμβέρσα), η δυναμική παρουσία της Minoan Lines συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, οι οποίοι επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά την προτίμησή τους στα πλοία και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Οι επισκέπτες των εκθέσεων είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν τους επόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς τους στην Ελλάδα, μέσα από τα ειδικά σχεδιασμένα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε χώρας, πολύγλωσσα έντυπα της Minoan Lines.

Στο πλαίσιο των εκθέσεων αυτών και σε επαφές που είχαν με τους υπεύθυνους των τουριστικών οργανισμών, των κεντρικών πρακτόρων της Minoan Lines, των τουριστικών επιχειρήσεων, αλλά και των επισκεπτών των εκθέσεων, τα έμπειρα στελέχη της Minoan Lines είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρόγραμμα δρομολογίων εσωτερικού και εξωτερικού, τις εν πλω υπηρεσίες, αλλά και τη νέα εμπορική πολιτική της Minoan Lines για το 2011.

Στόχος της εταιρείας για το 2011 είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό το καλύτερο προϊόν (υπερπολυτελή, άνετα, νεότευκτα πλοία και υπηρεσίες), σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές. Έτσι, μεταξύ των πολλών προσφορών της Minoan Lines ο επιβάτης που έχει προορισμό την Ελλάδα ή την Ευρώπη, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει εκπτώσεις έως 50% μέσα από τα πολλά ανά κατηγορία πακέτα προσφορών.

Επόμενος σταθμός για την παρουσία της Minoan Lines στην Ευρώπη είναι οι διεθνείς εκθέσεις τουρισμού το Φεβρουάριο του 2011 στο Βέλγιο (Βρυξέλλες), την Ιταλία (Μιλάνο), τη Γερμανία (Μόναχο) και το Μάρτιο του 2011 στη Γερμανία (Βερολίνο).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
01/12/2023
30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023