Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΡεκόρ επισκεψιμότητας στη φετινή έκθεση «BOAT & FISHING SHOW»
Εκθέσεις

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στη φετινή έκθεση «BOAT & FISHING SHOW»

Τις ημέρες λειτουργίας οι διοργανωτές υποδέχτηκαν περισσότερους από 37.000 φίλους της θάλασσας αλλά και εμπορικούς επισκέπτες.

Η έκθεση «BOAT & FISHING SHOW 2023» ολοκληρώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η SEA & TOURISM EXPO. Η μεγάλη επισκεψιμότητα που σημειώθηκε κατά τη διοργάνωση απέδειξε το έντονο ενδιαφέρον των πολιτών προς το «υγρό στοιχείο» και ότι αυτό συνεπάγεται.

Στην 8η BOAT & FISHING SHOW 2023 συμμετείχαν ως εκθέτες πλήθος επιχειρήσεων, ναυπηγεία σκαφών, αντιπροσώπων διεθνών brand σκαφών αναψυχής, εισαγωγείς και κατασκευαστές ειδών αλιείας, ελεύθερης κατάδυσης – ψαροτούφεκου καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο των watersports.

Τις ημέρες λειτουργίας οι διοργανωτές υποδέχτηκαν περισσότερους από 37.000 φίλους της θάλασσας αλλά και εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες στους κλάδους της θαλάσσιας δραστηριότητας, του σκάφους, του ψαρέματος, των θαλασσίων σπορ και του θαλάσσιου τουρισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της BOAT & FISHING SHOW 2023, τη σκυτάλη θα παραλάβει το φθινόπωρο η THESSALONIKI BOAT & FISHING SHOW – SEA & TOURISM EXPO. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ναυτική έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024