Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΡίχνει αυλαία η ΙΤΒ – Στο επίκεντρο οι αναδυόμενες μορφές τουρισμού
Εκθέσεις

Ρίχνει αυλαία η ΙΤΒ – Στο επίκεντρο οι αναδυόμενες μορφές τουρισμού

Η ΙΤΒ πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, με το σύνθημα «Ανοιχτοί στην αλλαγή».

Η διεθνής τουριστική έκθεση ΙΤΒ, άνοιξε -μετά από δύο χρόνια πανδημίας -τις πόρτες τις και υποδέχτηκε μια πληθώρα επαγγελματιών του τουρισμού. Τιμώμενη χώρα φέτος ήταν η Γεωργία, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις απευθείας (B2B) συναντήσεις στελεχών και στις αναδυόμενες μορφές τουρισμού.

Από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου, στο πλαίσιο της ΙΤΒ και με το σύνθημα «Ανοιχτοί στην αλλαγή», φιλοξενούνται περισσότεροι από 5.500 εκθέτες από 161 χώρες -μεταξύ των οποίων o EOT και το υφυπουργείο Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας-, 400 ομιλητές και 200 πάνελ.

Η Γεωργία, ως τιμώμενη χώρα, χρησιμοποιεί το σλόγκαν «ατελείωτη φιλοξενία», προκειμένου να αναδείξει το τουριστικό προϊόν του Καυκάσου. Στα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποίησε ο υπουργός Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ από κοινού με την κυβερνήτη-δήμαρχο του Βερολίνου Φραντσίσκα Γκίφαϊ, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρωθυπουργός της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι.

Ως σημαντικότερη καινοτομία της φετινής ΙΤΒ αναδεικνύεται το «υβριδικό στούντιο», όπου θα φιλοξενηθούν συνεντεύξεις Τύπου και παρουσιάσεις, με φυσική και ψηφιακή παρουσία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024