Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣε νέες ημερομηνίες η eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Εκθέσεις

Σε νέες ημερομηνίες η eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023

Λόγω εκλογών οι διοργανωτές μεταθέτουν την έκθεση σε νέες ημερομηνίες.

Η Verticom, η διοργανώτρια των eCommerce & Digital Marketing events, ανακοίνωσε ότι η επόμενη eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe, για το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 20 & 21 Μαΐου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερες ημερομηνίες στον ίδιο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας των εθνικών εκλογών που θα διεξαχθούν τον Μάιο και του σχετικού κλίματος που διαμορφώνεται, αποφασίστηκε η μετάθεση της διοργάνωσης, για να εξασφαλιστούν οι βέλτιστες, ομαλές συνθήκες διεξαγωγής, για επισκέπτες, συνέδρους και εκθέτες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το επίσημο Website της eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για επισκέπτες και συμμετέχουσες εταιρείες, χορηγούς και εκθέτες, οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς. Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι η δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών.

Στο πλαίσιο της φετινής ECDM Expo SE Europe, για πρώτη φορά, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Με το βλέμμα στο σήμερα αλλά και στο αύριο, αφού οι αλλαγές και οι εξελίξεις στα οικοσυστήματα και των δύο κλάδων είναι συνεχείς, διαμορφώθηκε η θεματολογία των δύο διεθνών συνεδρίων της διοργάνωσης.

Υπεύθυνη Ροής - TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023