Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντικές επαφές για την CHC Group στην World Travel Market – WTM 2022
Επιχειρηματικότητα

Σημαντικές επαφές για την CHC Group στην World Travel Market – WTM 2022

Σημαντικές συναντήσεις και επαφές για την CHC Group στα World Travel Market – WTM 2022 στο Λονδίνο.

Με σημαντικές συναντήσεις και επαφές εκεί που χτυπάει αυτή την περίοδο η καρδιά του παγκόσμιου τουρισμού, στην World Travel Market – WTM 2022» στο Λονδίνο, η CHC Group προετοιμάζεται εντατικά για την τουριστική περίοδο του 2023.

Η σημασία και η σπουδαιότητα της WTM 2022 είναι άλλωστε γνωστή, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, με την φετινή διοργάνωση να χαρακτηρίζεται από την αυξημένη συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών, τη δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, αλλά και τους προβληματισμούς για το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης.

Ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, μαζί με τα στελέχη της εταιρείας, πραγματοποίησαν σειρά εποικοδομητικών επαφών με όλους σχεδόν τους tour operators και σε δήλωσή του ανέφερε: “Για μια ακόμη χρονιά η CHC Group βρίσκεται εκεί που χτυπάει η καρδιά του παγκόσμιου τουρισμού, δίνει δυναμικό παρών στις εξελίξεις προβάλλοντας τον τόπο μας και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Με τα σημερινά δεδομένα, ο τουρισμός την ερχόμενη σεζόν 2023 θα πάει αρκετά καλά. Δεν θα κυμανθεί στα ύψη του 2022, αλλά θα είναι μία πολύ καλή χρονιά στα όρια του 2019. Οι διακοπές άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά ανάγκη. Προβληματισμό φυσικά δημιουργούν οι ανατιμήσεις με τις αυξήσεις στις μεταφορές και τα ξενοδοχεία, όπως και στα κόστη της καθημερινότητας. Υπολογίζουμε ότι η διαφορά θα προκύψει – πιθανότατα – από τον πελάτη που το 2022 έκανε 10  ημέρες διακοπές, ενώ το 2023 θα τις μειώσει σε 7. Ή από τον πελάτη που πήγαινε 3 φορές το χρόνο διακοπές και για το 2023 πιθανόν να τις κάνει 2. Ερωτηματικό προκαλεί επίσης και το ποσό που θα μπορεί να δαπανήσει ένας επισκέπτης επιπροσθέτως από το πακέτο της διαμονής του, στα έξτρα των ξενοδοχείων, στα καταστήματα γύρω από αυτά, στις εκδρομές, κλπ. Εκεί πιθανόν να υπάρξει ένα μικρό έως και αρκετά μεγάλο κενό, το οποίο φυσικά θα προκαλέσει ένα πολύ δύσκολο χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ανανεώνουμε το ραντεβού για την έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο, όπου μετά από 3 χρόνια που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω Covid19, φέτος, αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τις τάσεις του 2023.”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024