Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτην Σαγκάη η World Travel Fair 2003

Στην Σαγκάη η World Travel Fair 2003

Με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση των Κινέζων ταξιδιωτών για τις περιοχές που μπορούν να επισκεφθούν και έχουν χαρακτηριστεί ως «approved destinations», η επιτροπή τουρισμού της Σαγκάης, Shanghai Municipal Tourism Administrative […]

Με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση των Κινέζων ταξιδιωτών για τις περιοχές που μπορούν να επισκεφθούν και έχουν χαρακτηριστεί ως «approved destinations», η επιτροπή τουρισμού της Σαγκάης<...>, Shanghai Municipal Tourism Administrative Commission, (SMTAC) και η διοργανώτρια εταιρία Royal Dutch Jaarbeurs China & Keylong Exhibitions Service, συνεργάστηκαν και ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν την έκθεση World Travel Fair (WTF) από τις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Shanghai New International Expo Center.
Αυτή τη χρονιά, η έκθεση έχει σκοπό να προσελκύσει τους Κινέζους ταξιδιώτες, μέσω του «infotainment».

Ο κ. Micheil Kruse, διευθυντής της Keylong Exhibitions, ανακοίνωσε ότι είναι πολύ σημαντικό οι επισκέπτες να δουν, να νιώσουν και να «γευθούν» μια χώρα. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό τρεις ημέρες, ενώ για τους επαγγελματίες επισκέπτες μόνο μία.

Η World Travel Fair 2003 συμπίπτει με την πρώτη έκθεση που γίνεται στην Σαγκάη και είναι αφιερωμένη στα εταιρικά ταξίδια, την Asia Business Travel Market, η οποία διοργανώνεται από τις 3-5 Σεπτεμβρίου, επίσης, υπό την αιγίδα της SMTAC.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024