Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτουτγκάρδη: Εκδηλώσεις για το Πάσχα στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού

Στουτγκάρδη: Εκδηλώσεις για το Πάσχα στις Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού

Οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού συνεχίζουν δυναμικά από την 1η Απριλίου στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγκάρδης υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Στην έκθεσησυμμετέχουν μερικοί […]

Οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού συνεχίζουν δυναμικά από την 1η Απριλίου στον σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγκάρδης υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης. Στην έκθεση<…>συμμετέχουν μερικοί από τους κυριότερους εκπρόσωπους του ελληνικού ιδιωτικού τουριστικού τομέα, όπως από τον κλάδο της ακτοπλοΐας η Anek Lines και η Superfast Ferries και από τον κλάδο των αερομεταφορών η Olympic Airlines και η Aegean Airlines.

Η Στουτγκάρδη αποτελεί έναν ακόμα σταθμό των Κινητών Εκθέσεων Τουρισμού. Η πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βάδης – Βυρτεμβέργης με πληθυσμό 600.000 κατοίκους, και με 2,7 συνολικά εκατομμύρια κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή του κρατιδίου, αποτελεί την έδρα της Mercedes-Benz και της Porsche, οι οποίες έχουν συνδέσει ιστορικά το όνομά τους με την πόλη. Η πόλη παρουσιάζει την μεγαλύτερη συγκέντρωση Ελλήνων ομογενών στην Γερμανία με πληθυσμό που απαριθμεί σήμερα τους 76.560. Η Βάδη – Βυρτεμβέργη αποτελεί το πρώτο κρατίδιο της Γερμανίας σε εξαγωγική δραστηριότητα, διαθέτοντας περισσότερα από 2.300 παραρτήματα σε χώρες του εξωτερικού καθιστώντας την Στουτγάρδη ένα πραγματικό κέντρο εξελίξεων της διεθνούς αγοράς.

Οι Κινητές Εκθέσεις Τουρισμού που διοργανώνονται από το 2004 στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης (Stuttgart Hauptbahnhof) προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες, τουρίστες και επιχειρηματίες κάθε έτος. Ο σιδηροδρομικός σταθμός αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς της Deutsche Bahn με ημερήσια διέλευση που ξεπερνά τους 250.000 επισκέπτες κατά μέσο όρο.

Την Δευτέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου, στην ελληνική έκθεση τουρισμού θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για το ελληνικό Πάσχα με τη δυναμική παρουσία πολλών συλλόγων της ελληνικής ομογένειας. Παραδοσιακά εδέσματα και κεράσματα θα προσφερθούν σε όλους του επισκέπτες του σταθμού από το πλούσιο μπουφέ του ελληνικού περιπτέρου. Στόχος των εκδηλώσεων αποτελεί η γνωριμία του γερμανικού κοινού με την ελληνική παράδοση και φιλοξενία, καθώς και του ελληνικού ορθόδοξου Πάσχα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024