Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης σε εξειδικευμένες εκθέσεις της Ιταλίας

Συμμετοχή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρώμης σε εξειδικευμένες εκθέσεις της Ιταλίας

Στην 22η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού στην Φλωρεντία συμμετείχε το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ρώμης.

Το παρόν στην 22η Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε από 7 έως 9 Νοεμβρίου στην πόλη της Φλωρεντίας έδωσε το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού της Ρώμης, συμμετέχοντας με 14 συνεκθέτες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της έκθεσης, μεγάλος αριθμός buyers επισκέφθηκαν το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση συνεδρίων και incentive στην Ελλάδα.

Η στρατηγική θέση που κατείχε στο σύνολό του το Ελληνικό περίπτερο, καθώς και η παρουσία της H.A.P.C.O., του CVB της Θεσσαλονίκης, της Νομαρχίας Ζακύνθου και Ιδιωτών ενίσχυσαν την εικόνα της Ελλάδος στην συγκεκριμένη αγορά.

Σημειώνεται ότι διοργανώνεται fam trip στην Ελλάδα, που αποτελείται από μέλη της Ιταλικής Ένωσης Επιχειρήσεων Οργανωτών Συνεδρίων, με σκοπό την επίσκεψή τους σε σύγχρονα συνεδριακά κέντρα της χώρας.

Επίσης, χτες ξεκίνησε και η 9η Έκθεση Αρχαιολογικού Τουρισμού στην πόλη Paestum (Ποσειδωνία) με την Ελλάδα να είναι η τιμώμενη χώρα και το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Ρώμης να συμμετέχει με περίπτερο. Στο πλαίσιο των πολλαπλών εκδηλώσεων και διαλέξεων κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ελληνικό δείπνο, κατόπιν πρωτοβουλίας συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024