Τελευταία νέα
HomeΕκθέσειςΤα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Τα 3 ιδιαίτερα concept προβολής εκθετών που ετοιμάζει το 100% Hotel Show

100% hotel show

Το 100% Hotel Show στην Αθήνα θα προσφέρει minimal δομές, σαφείς ξενοδοχειακές προτάσεις και εύκολη συμμετοχή εκθετών, ενισχύοντας την εμπειρία των επισκεπτών.

Οι minimal δομές, οι σαφείς ξενοδοχειακές προτάσεις και ο ευκολότερος τρόπος συμμετοχής για τους εκθέτες θα είναι τα βασικά στοιχεία της αναβαθμισμένης έκδοσης του 100% Hotel Show στην Αθήνα τον Νοέμβριο, επιδιώκοντας μια πιο ουσιώδη εκθεσιακή εμπειρία.

Με τους επισκέπτες των εκθέσεων να αναζητούν μια πιο άμεση αλλά και ουσιώδη εμπειρία που θα τους επιτρέψει να εντοπίσουν εύκολα τις λύσεις που αναζητούν, το 100% Hotel Show αναδιαμορφώνει τη λογική των περιπτέρων του, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των λύσεων με έναν πιο σαφή αλλά παράλληλα αναβαθμισμένο τρόπο. Σε αυτή την κατεύθυνση, η διοργάνωση προβαίνει στη δημιουργία προκαθορισμένων concept συμμετοχής σε προσαρμοσμένες διαστάσεις ανάλογα με την ξενοδοχειακή λύση-πρόταση που προσφέρει η κάθε εταιρεία, προτείνοντας παράλληλα και την εφαρμογή του branding που θα την αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο στο premium κοινό της έκθεσης.

«Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουμε τις εταιρείες να συμμετέχουν χωρίς έντονες απαιτήσεις στον τομέα των logistics, ενώ παράλληλα απομυθοποιούμε τη σχέση επιπέδου εταιρείας-μεγέθους περιπτέρου, επιτρέποντας στην κάθε εταιρεία να επενδύσει το budget που επιθυμεί ανάλογα με το εύρος των προϊόντων ή λύσεων που θέλει να παρουσιάσει. Παράλληλα, όμως, η δημιουργία της νέας ενότητας “Trending Brands” στην είσοδο της έκθεσης, με πιο conceptual περίπτερα, θα δώσει την ευκαιρία στις εταιρείες που θέλουν να κάνουν μια πραγματικά δυναμική τοποθέτηση», δηλωσε ο κ Δημήτρης Αντωνάκος διοργανωτής της έκθεσης.

Έτοιμα περίπτερα που περιλαμβάνουν minimal design αλλά και branding

Οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες περιπτέρων περιλαμβάνουν τα έτοιμα formats περιπτέρων που υπάρχουν διαθέσιμα στις κατηγορίες Hotel Design, Hotel Operation, καθώς και στην κατηγορία Sales & Technology.

Τι θα δείτε στην ενότητα αυτή:

Premium: Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα των περιπτέρων ειδικής κατασκευής (διαφορετικότητα, ανάδειξη εταιρικής ταυτότητας, δυνατότητα εντυπωσιακής παρουσίας) με αυτά των προκατασκευασμένων περιπτέρων (ελεγχόμενο κόστος, εξοικονόμηση χρόνου στη σχεδίαση, την προετοιμασία αλλά και την εγκατάσταση).
Smart: Μικρό αλλά ολοκληρωμένο περίπτερο, με υψηλού επιπέδου conceptual παρουσία.
Classic: Ολοκληρωμένη εκθεσιακή παρουσία, με αξιοπρεπές αισθητικό αποτέλεσμα και προσιτό κόστος.
Special Note: Οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορους τύπους περιπτέρων, προσαρμοσμένους στις ανάγκες τους, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή τους στην έκθεση και μειώνοντας το κόστος και τον χρόνο προετοιμασίας, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες πωλήσεις και συνεργασίες.

Trending Brands

Συμμετοχή στην ενότητα Trending Brands με μεγαλύτερα περίπτερα και δυνατότητα ελεύθερης κατασκευής
Το 100% Hotel Show διατηρεί το εντυπωσιακό design που έχει εισαγάγει τα τελευταία 10 χρόνια στον κλάδο των ξενοδοχειακών εκθέσεων, με τη νέα ενότητα Trending Brands στην είσοδο της έκθεσης. Αυτή η ενότητα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα μείγμα εταιρειών από όλες τις κατηγορίες, με μεγαλύτερα και πιο conceptual περίπτερα, για τις εταιρείες που θέλουν να κάνουν μια δυναμική τοποθέτηση. Η ενότητα αυτή θα αποτελέσει παράλληλα και σημείο αναφοράς για δυναμικό λανσάρισμα νέων προϊόντων ή λύσεων, αλλά και νεοεισερχόμενων εταιρειών στη βιομηχανία των ξενοδοχείων.

Τι θα δείτε στην ενότητα αυτή:

Δημιουργικές προτάσεις από εταιρείες σε επίπεδο διαμόρφωσης ξενοδοχείων που προσομοιάζουν σε κανονικά ξενοδοχεία.

Εφαρμοσμένες τεχνολογίες και λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα του ξενοδόχου.
Special Concept περιπτέρων από κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία.
Special Note: Η ενότητα Trending Brands προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και λύσεις σε ένα ευρύ και premium κοινό, ενισχύοντας την προβολή τους και καθιερώνοντας τη θέση τους στην αγορά των ξενοδοχειακών λύσεων.

Workshop Stage

Παρουσίαση λύσεων και τεχνογνωσίας στο Workshop Stage του 100% Hotel Show αλλά και στο Seminar Room
Με τα workshops να αποτελούν έναν από τους πιο δυναμικούς τρόπους προβολής μιας εταιρείας, το 100% Hotel Show δημιουργεί περισσότερο «χώρο» με το στήσιμο της δεύτερης αίθουσας Seminar Room, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς των επισκεπτών της έκθεσης. Έτσι, ενώ θα διεξάγονται τα διαχρονικά workshops της έκθεσης με νέα trends, παράλληλα οι εταιρείες θα μπορούν να εκπαιδεύουν τους επισκέπτες πάνω στο προϊόν ή την υπηρεσία τους στο ειδικά διαμορφωμένο stage.

Έτσι οι εταιρείες μπορούν:

Να διακριθούν για την τεχνογνωσία τους, παρουσιάζοντας ένα εκπαιδευτικό workshop.
Να παρουσιάσουν ένα case study επιτυχίας, στο πλαίσιο ενός συναφούς με το αντικείμενό τους workshop.
Να ολοκληρώσουν ένα σεμινάριο ή να παρουσιάσουν ένα demo στο Seminar Room.
Special Note: Η δυνατότητα παρουσίασης σε workshops και σεμινάρια προσφέρει στις εταιρείες μια μοναδική ευκαιρία να προβάλουν την τεχνογνωσία τους και να εκπαιδεύσουν τους επισκέπτες σε πρακτικές και λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στις επιχειρήσεις τους.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/07/2024
19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024