Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingTα καλύτερα σκάφη αναψυχής στην πιο exclusive θαλασσινή παρουσίαση
Exclusive Yachting 2009

Tα καλύτερα σκάφη αναψυχής στην πιο exclusive θαλασσινή παρουσίαση

Μερικά από τα καλύτερα σκάφη αναψυχής στον κόσμο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλοι του yachting στη φετινή “Exclusive Yachting 2009”, που πραγματοποιήθηκε από 17 ως 22 Σεπτεμβρίου στην […]

Μερικά από τα καλύτερα σκάφη αναψυχής στον κόσμο είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλοι του yachting στη φετινή “Exclusive Yachting 2009”, που<...> πραγματοποιήθηκε από 17 ως 22 Σεπτεμβρίου στην Alsity Mαρίνα Aγίου Kοσμά.

H 8η Πλωτή Παρουσίαση Σκαφών Αναψυχής, Προϊόντων και Υπηρεσιών Υachting και Lifestyle επιβεβαίωσε τη σημασία και την απήχησή της στο χώρο του yachting, αφού, παρά τη γενική οικονομική κρίση, κατάφερε να προσελκύσει

πάνω από 18.000 επισκέπτες και να οδηγήσει σε πολλές και αξιόλογες εμπορικές πράξεις κατά τη διάρκεια κιόλας της λειτουργίας της. Το κοινό που προσήλθε στην Exclusive Yachting χαρακτηρίστηκε από τους εκθέτες ως ποιοτικό και στοχευμένο προκαλώντας ικανοποίηση για τα συνολικά εμπορικά αποτελέσματα της φετινής διοργάνωσης και αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου.

H Exclusive Yachting 2009 παρουσίασε περισσότερα από 220 εντυπωσιακά σκάφη αναψυχής – μηχανοκίνητα, ιστιοπλοϊκά και φουσκωτά – προερχόμενα από 100 φημισμένους διεθνείς ναυτικούς οίκους, αλλά και καταξιωμένους Eλληνες κατασκευαστές.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την γκάμα, την απαράμιλλη ποιότητα, την υψηλή αισθητική και την εξαιρετική σχεδίαση των σκαφών που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, αλλά και την ιδιαιτέρως επιμελημένη παρουσία των συμμετεχουσών εταιρειών που επέδειξαν εκπληκτικές εκθεσιακές κατασκευές, αντάξιες των επιβλητικών σκαφών και των υψηλών απαιτήσεων του κοινού της έκθεσης.

H πλωτή έκθεση των εντυπωσιακών σκαφών αναψυχής συμπληρώθηκε, όπως κάθε χρόνο, από μια χερσαία παρουσίαση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle για τη ζωή στο σκάφος και έξω από αυτό.

Χρυσός Χορηγός της Exclusive Yachting ήταν η Τράπεζα HSBC. Aργυροί Χορηγοί ήταν η COSMOTE και τα περιοδικά Status και MenΆs Health. Χάλκινος Χορηγός ήταν το Chivas Regal. Υποστηρικτής ήταν η εταιρεία Sea SOS – Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι εφημερίδες Η Ναυτεμπορική, International Herald Tribune – Kathimerini και Athens Plus, τα περιοδικά EY ZHN και adbusiness, ο διαδικτυακός τόπος in2life.gr και η εταιρεία lifestyle management, Quintessentially Hellas.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingTα καλύτερα σκάφη αναψυχής στην πιο exclusive θαλασσινή παρουσίαση
Exclusive Yachting 2009

Tα καλύτερα σκάφη αναψυχής στην πιο exclusive θαλασσινή παρουσίαση

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι επαγγελματίες του yachting και οι Έλληνες yachtsmen την καθιερωμένη πλωτή παρουσίαση σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, “Εxclusive Yachting”. Η 8η Exclusive Yachting […]

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουν οι επαγγελματίες του yachting και οι Έλληνες yachtsmen την καθιερωμένη πλωτή παρουσίαση<...> σκαφών αναψυχής, προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, “Εxclusive Yachting”. Η 8η Exclusive Yachting θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2009 στην Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά.

Περισσότερα από 250 σκάφη αναψυχής, μεταξύ τους μερικές από τις καλύτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας, θα γοητεύσουν τους απαιτητικούς επισκέπτες με την απαράμιλλη ποιότητα, τη σχεδιαστική υπεροχή και τη μοναδική αισθητική τους.

Mε ελάχιστο μήκος τα 12 μ., τα σκάφη που θα παρουσιαστούν στην Exclusive Yachting θα ικανοποιήσουν όπως κάθε χρόνο όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των Eλλήνων yachtsmen, oι οποίοι θα έχουν τη ευκαιρία να απολαύσουν ένα υψηλού επιπέδου γεγονός, με αίγλη και κύρος που θυμίζει διάσημα ναυτικά σαλόνια του εξωτερικού.

H πλωτή έκθεση των εντυπωσιακών σκαφών αναψυχής θα συμπληρωθεί, όπως κάθε χρόνο, από μια χερσαία παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, που συντροφεύουν τη ζωή στο σκάφος και όχι μόνο.

Η Exclusive Yachting 2009 αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 20.000 απαιτητικούς φίλους του yachting, οι οποίοι φέτος θα έχουν στη διάθεσή τους μια επιπλέον ημέρα λειτουργίας για να δουν και να αξιολογήσουν τα πλωτά “έργα τέχνης” και, ταυτόχρονα, να περάσουν ευχάριστα απολαμβάνοντας ελκυστικά events και happenings σχεδιασμένα για υψηλές απαιτήσεις.

Tα εγκαίνια της Exclusive Yachting 2009 θα γίνουν την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου από τον υπουργό Eμπορικής Nαυτιλίας, Aιγαίου και Nησιωτικής Πολιτικής, κ. Aναστάση Παπαληγούρα και τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο. Θα ακολουθήσει το καθιερωμένο επίσημο gala με εκλεκτούς προσκεκλημένους, που θα γευθούν την απόλυτη yachting πολυτέλεια σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και λάμψη.

Χρυσός Χορηγός της Exclusive Yachting είναι η τράπεζα HSBC. Aργυροί Χορηγοί είναι η Cosmote και τα περιοδικά Status και Men’s Health. Χάλκινος Χορηγός είναι το Chivas Regal. Υποστηρικτής είναι η εταιρεία Sea SOS – Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εφημερίδες Η Ναυτεμπορική, International Herald Tribune – Kathimerini και Athens Plus, τα περιοδικά EY ZHN και adbusiness, ο διαδικτυακός τόπος in2life.gr και η εταιρεία lifestyle management, Quintessentially Hellas.

Ωρες λειτουργίας: Kαθημερινές 12:00-20:00, Σαββατοκύριακο 10:00-20:00.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingTα καλύτερα σκάφη αναψυχής, στην πιο exclusive θαλασσινή παρουσίαση
Exclusive Yachting 2009

Tα καλύτερα σκάφη αναψυχής στην πιο exclusive θαλασσινή παρουσίαση

Tις καλύτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλοι της πλωτής πολυτέλειας στην έκθεση 8η Exclusive Yachting, που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 […]

Tις καλύτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι φίλοι της πλωτής<...> πολυτέλειας στην έκθεση 8η Exclusive Yachting, που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2009 στην Alsity Μαρίνα Αγίου Κοσμά.

Περισσότερα από 250 σκάφη αναψυχής, προερχόμενα από φημισμένους διεθνείς ναυτικούς οίκους, αλλά και καταξιωμένους Έλληνες κατασκευαστές, θα γοητεύσουν τους απαιτητικούς επισκέπτες με την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική τους. Mε ελάχιστο μήκος τα 12μ και με κοινό παρανομαστή την ανυπέρβλητη πολυτέλεια, τα σκάφη που θα παρουσιαστούν στην Exclusive Yachting θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις των Eλλήνων yachtsmen.

H πλωτή έκθεση των εντυπωσιακών σκαφών αναψυχής θα συμπληρωθεί, όπως κάθε χρόνο, από μια χερσαία παρουσίαση επιλεγμένων προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle για τη ζωή στο σκάφος και όχι μόνο.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία EuroPartners.