Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤάσεις της ξενοδοχίας στο επίκεντρο της ITB Hospitality Day
ITB Berlin

Τάσεις της ξενοδοχίας στο επίκεντρο της ITB Hospitality Day

Τάσεις και καινοτομίες του ξενοδοχειακού κλάδου θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν, στο πλαίσιο της έκθεσης ITB Berlin, και ειδικότερα κατά την ITB Hospitality Day (8 Μαρτίου 2007), με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του χώρου…

Τάσεις και καινοτομίες του ξενοδοχειακού κλάδου θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν, στο πλαίσιο της έκθεσης ITB Berlin, και ειδικότερα κατά την ITB Hospitality Day (8 Μαρτίου 2007), με τη συμμετοχή<...>σημαντικών εκπροσώπων του χώρου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι νέες μεγάλες τουριστικές επενδύσεις, όπως επίσης και το μέλλον των πολυτελών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στη περιοχή της Μεσογείου. Έμφαση θα δοθεί επίσης, με αφορμή τις πρόσφατες ανακοινώσεις επιστημόνων για τις κλιματικές αλλαγές, στα ξενοδοχεία των `Αλπεων, τα οποία, λόγω της γενικής υπερθέρμανσης του πλανήτη, καλούνται να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις επιβίωσης. Ανάμεσα στους ομιλητές της συγκεκριμένης ενότητας, περιλαμβάνονται ο Ιταλός αρχιτέκτονας, κ. Matteo Thun, ο Chief Marketing Officer της Sol Melia, κ. Luis del Olmo και ο Chief Marketing Officer των Six Senses Resorts & Spas, κ. Raymond Hall.

Στη συνέχεια, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις, βάσει των οποίων ξενοδοχεία, υιοθετώντας βασικές εφαρμογές του φενγκ-σούι, μπορούν να μεταμορφωθούν. Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η αρχιτέκτονας κυρία Anja Schmidt, ενώ ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ. Nick Schweiger και Matthias Hollwich. Κοινό στοιχείο όλων η έμπνευση ιδεών από τη φύση.

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, κατόπιν, θα εξεταστεί το θέμα της εμπειρίας των αισθήσεων σε συνάρτηση με τα brands των ξενοδοχείων, με στόχο να αποδειχθεί σε τι βαθμό οι ξενοδοχειακές αλυσίδες μπορούν να κερδίσουν νέους πελάτες, υιοθετώντας τακτικές των αισθήσεων, όπως εικόνες, ήχους, σκηνικά, αρώματα και υλικά, αλλά και πως οι σχεδιαστές των ξενοδοχειακών brands μπορούν, χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις, να επηρεάσουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών στο στάδιο της κράτησης. Για το θέμα θα μιλήσουν η κυρία Sue Brush, Global Brand Manager της Starwood Hotels & Resorts, ο κ. Michael J. Deitemeyer, CEO των Omni Hotels και ο κ. Bernd Michael, Στρατηγικός Σύμβουλος της διαφημιστικής Grey. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο ειδικός σε θέματα marketing, κ. Gerhard Fuchs, CEO της εταιρίας `die fuechse`.

Έπειτα, θα παρουσιαστούν οι οικονομικές αναλύσεις επιχειρήσεων στη ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία από τον Καθηγητή Dr. Klaus Weiermair και τον αναλυτή θεμάτων ξενοδοχίας κ. Werner Pauen, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο θέμα του ανθρώπινου προσωπικού, με αφορμή την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας και της αυξημένης ζήτησης στελέχωσης των επιχειρήσεων. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο κ. Joe Strodel από το Cornell University, ενώ στους ομιλητές περιλαμβάνονται η κυρία Severine Restout, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού Ευρώπης και Αφρικής του Hilton University, η κυρία Gisela Willmes, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ritz-Carlton Βερολίνου και ο κ. Thomas Althoff, Managing Partner της Althoff Hotels & Residences.

Τέλος, συζήτηση θα γίνει και για την συμβολή του internet στις κρατήσεις ξενοδοχείων, λαμβάνοντας υπόψιν την ανταλλαγή απόψεων πελατών για ένα ξενοδοχείο σε κάποιο `chatroom` ή `bloggers’ meeting`. Ομιλητές θα είναι ο Dr. Christof Juen, CEO της Ένωσης Ξενοδόχων της Ελβετίας, ο κ. Markus Luthe από την Ξενοδοχειακή Ένωση της Γερμανίας, ο κ. Gabriele Meichsner, αρχισυντάκτης του `Varta Guide` και ο Dr. Axel Jockwer, Διευθυντής Marketing της `holidaycheck.de`.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024