Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςTο Hotel Nikopolis Thessaloniki βραβεύεται ως καλύτερο Design ή Boutique Hotel
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Tο Hotel Nikopolis Thessaloniki βραβεύεται ως καλύτερο Design ή Boutique Hotel

Οι καλύτεροι των καλύτερων του ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου βραβεύτηκαν στα πλαίσια της 24ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού Philoxenia. Στο Hotel Nikopolis Thessaloniki, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε ο “Αργυρός Μορφέας”, στην […]

Οι καλύτεροι των καλύτερων του ελληνικού ξενοδοχειακού κλάδου βραβεύτηκαν στα πλαίσια της<...> 24ης Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού Philoxenia. Στο Hotel Nikopolis Thessaloniki, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, απονεμήθηκε ο “Αργυρός Μορφέας”, στην κατηγορία Design ή Boutique Hotel. Ο μοντέρνος σχεδιασμός των 99 υπερπολυτελών δωματίων και σουιτών του Hotel Nikopolis, με αντικείμενα μοναδικά που φέρουν τις υπογραφές των μεγαλύτερων σύγχρονων designers συντέλεσαν για την βράβευσή του με τον “Αργυρό Μορφέα”.

Οι νικητές των βραβείων “Μορφέας” αναδεικνύονται κατόπιν αξιολόγησης από μυστικούς επιθεωρητές (mystery guests) που επισκέπτονται τα ξενοδοχεία. Δηλαδή από επιθεωρητές που επισκέφτηκαν τα ξενοδοχεία ως κανονικοί πελάτες και κατέγραψαν με λεπτομέρεια τι προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο. Η επιτυχία αυτή προστίθεται στις βραβεύσεις που πέτυχε το Hotel Nikopolis και πέρυσι στα Philoxenia Tourism Awards.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024