Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο Ομάν θα είναι η επίσημη χώρα υποδοχής της ITB Berlin 2024
Εκθέσεις

Το Ομάν θα είναι η επίσημη χώρα υποδοχής της ITB Berlin 2024

Image capturing Camels on the beach in the mountainous area near Salalah Marina, Salalah, Dhofar, Oman

Το Ομάν και η ITB Berlin ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους

Το αρμόδιο υπουργείου του Τουρισμού του Ομάν ανακοίνωσε πως η παραθαλάσσια χώρα της Νοτιονατολικής Αραβίας θα υποδεχτεί τη Διεθνή Έκθεση Ταξιδιωτικού Εμπορίου, ITB Berlin 2024.

«Η ITB Berlin είναι μια διεθνής έκθεσης που προβάλλει το ταξιδιωτικό εμπόριο και η συγκεκριμένη θα επικεντρωθεί στη προσφορά του Ομάν στην αναπτυσσόμενη τουριστική βιομηχανία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αυτού Εξοχότητα Salim Al Mahrouqi, υπουργός Κληρονομιάς και Τουρισμού του Σουλτανάτου του Ομάν. «Είμαστε ευχαριστημένοι που το 2024, το Ομάν θα είναι η χώρα υποδοχής και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στην εκδήλωση μια εντυπωσιακή και διαρκή εμπειρία που καλύπτει όλες τις πιθανές αισθήσεις και προσδοκίες», πρόσθεσε.

Τον προηγούμενο καιρό, ο υπουργός είχε υπογράψει μια δήλωση προθέσεων κατά τη διάρκεια μιας άτυπης τελετής στην ITB Berlin 2023, προκειμένου να επισφραγιστεί η συνεργασία. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η επίσημη υπογραφή της συμφωνίας με τον David Ruetz, ανώτερο αντιπρόεδρο, Messe Berlin.

«Το Ομάν εκπροσωπείται δυναμικά στην ITB Berlin εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από τα τουριστικά αξιοθέατα και την ποικιλομορφία που έχει να προσφέρει αυτός ο ταξιδιωτικός προορισμός», δήλωσε ο David Ruetz. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε αυτή τη συνεργασία».

Η χώρα στα νοτιοανατολικά της Αραβικής Χερσονήσου διαθέτει μια εντυπωσιακή ιστορία 5.000 ετών και είναι γνωστή για τα πολλά διαφορετικά της αξιοθέατα. Εκτός από τους χρυσούς αμμόλοφους και τις πράσινες οάσεις, το Σουλτανάτο υπερηφανεύεται για τα ψηλά βουνά, τις εντυπωσιακές σπηλιές, τις αμμώδεις παραλίες και τους γκρεμούς που εκτείνονται για μίλια.

Ως επίσημη χώρα υποδοχής της ITB Berlin 2024, το Ομάν θα διοργανώσει την τελετή έναρξης στις 4 Μαρτίου 2024 στο CityCube Berlin. Από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου το Σουλτανάτο θα παρουσιάσει στους εμπορικούς επισκέπτες ένα ευρύ πρόγραμμα με πολυάριθμες εκδηλώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024