Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης προωθεί την ανάπτυξη της τουριστικής κατοικίας
Tourism & Property Show 2007

Το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης προωθεί την ανάπτυξη της τουριστικής κατοικίας

Τελευταία μέρα σήμερα της 1ης διεθνούς έκθεσης για την ακίνητη περιουσία και τον ελληνικό τουρισμό «Tourism & Property Show 2007», που διεξάγεται στο Ελληνικό (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο) από την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2007, οπότε και άνοιξαν επίσημα οι πύλες της. Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, παρουσία δεκάδων εκπροσώπων φορέων και οικονομικών παραγόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό…

Τελευταία μέρα σήμερα της 1ης διεθνούς έκθεσης για την ακίνητη περιουσία και τον ελληνικό τουρισμό «Tourism & Property Show 2007», που διεξάγεται στο Ελληνικό (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο) από την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2007, οπότε<...>και άνοιξαν επίσημα οι πύλες της.

Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη Πετραλιά, παρουσία δεκάδων εκπροσώπων φορέων και οικονομικών παραγόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο της ομιλίας της επισήμανε μεταξύ άλλων: «Οι νέες μορφές, τουρισμού όπως ο οικιστικός τουρισμός, αυξάνουν σημαντικά το μερίδιό τους. Η Ελλάδα διαθέτει αναμφίβολα τη δυναμική για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων παραθεριστικών θέρετρων και αυτό είναι μία πρόκληση τόσο για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο όσο και για τους ξένους επενδυτές. Η κυβέρνηση ετοιμάζει νομικό και θεσμικό πλαίσιο έτσι ώστε με αυστηρούς κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου».

Την τελετή των εγκαινίων της «Tourism & Property Show 2007» τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες από όλους τους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας, των επιμελητηρίων, των πρεσβειών, αλλά και κορυφαίων κατασκευαστικών εταιριών και ευρωπαϊκών μεσιτικών γραφείων.

Υπογραμμίζεται ότι στην έκθεση συμμετέχουν 117 εκθέτες από όλο το φάσμα του τουριστικού Real Estate, ενώ υπάρχουν και 12 ξένες συμμετοχές.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024