Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileTP-Linkο: O παγκόσμιος πάροχος δικτυακών λύσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες θα είναι παρούσα στην έκθεση Xenia
Εκθέσεις

TP-Linkο: O παγκόσμιος πάροχος δικτυακών λύσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες θα είναι παρούσα στην έκθεση Xenia

Η ΤP-Link συμμετέχει με ιδιαίτερη ικανοποίηση στην έκθεση της Xenia, που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η TP-Link, ο παγκόσμιος πάροχος δικτυακών λύσεων για επιχειρήσεις και ιδιώτες, θα είναι παρούσα στην έκθεση Xenia 2022 (περίπτερο Ε14, Hall 1), από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Η ΤP-Link συμμετέχει με ιδιαίτερη ικανοποίηση στην μεγαλύτερη έκθεση για τον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει  διαχρονικά λύσεις δικτύωσης για τους ξενοδόχους, αλλά και τους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου.

Η TP-Link προσκαλεί στο περίπτερο της τους επισκέπτες για να συζητήσουν τα θέματα της επιχείρησής τους και από κοινού να προχωρήσουν στον σχεδιασμό της λύσης που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Στην έκθεση, η TP-Link θα παρουσιάσει στο κοινό την πλατφόρμα Omada Software Defined Network (SDN).

Το Omada SDN είναι η ιδανική cloud λύση  για επιχειρήσεις και έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογή  σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, επιτρέποντάς τους να δημιουργήσουν ασφαλή και αποδοτικά  δίκτυα Wi-Fi που ενισχύουν τις επιχειρήσεις και τους δίνουν πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Η πλατφόρμα Omada SDN ενσωματώνει συσκευές δικτύου συμπεριλαμβανομένων σημείων πρόσβασης, router και δρομολογητών, παρέχοντας 100% cloud  κεντρική διαχείριση και δημιουργώντας ένα δίκτυο υψηλής κλιμάκωσης που ελέγχονται όλα από μια ενιαία διεπαφή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024