Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςTravel Mart 2005: Στην Ελλάδα το πρώτο βραβείο διαφημιστικής προβολής

Travel Mart 2005: Στην Ελλάδα το πρώτο βραβείο διαφημιστικής προβολής

Το πρώτο βραβείο κατέκτησε η διαφημιστική προβολή της Ελλάδας στην κινεζική διεθνή έκθεση τουρισμού `Travel Mart`, που διεξήχθη στην πόλη Kunming από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου και στην οποία έλαβαν μέρος 98 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο…

Το πρώτο βραβείο κατέκτησε η διαφημιστική προβολή της Ελλάδας στην κινεζική διεθνή έκθεση τουρισμού `Travel Mart`,<...>που διεξήχθη στην πόλη Kunming από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου και στην οποία έλαβαν μέρος 98 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η Ελλάδα συμμετείχε και σε αυτήν την έκθεση με ένα εντυπωσιακό περίπτερο του Ελληνικού Τουρισμού, ενώ την ίδια χρονική περίοδο βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η νέα διαφημιστική εκστρατεία της χώρας και στο Πεκίνο, αλλά και τη Σαγκάη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές “η άρτια αισθητική σε συνδυασμό με τα εύστοχα μηνύματα, που απευθύνει η διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδος, προ και κατά τη διάρκεια της 7ης Travel Mart 2005, συνέβαλαν, ώστε το κινεζικό κοινό, τα ΜΜΕ και οι άλλοι συνεκθέτες, να κατατάξουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση, όσον αφορά στη συνολική τουριστική προβολή ξένης χώρας στην Κίνα”.

Να σημειωθεί, ότι και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Προέδρου του ΕΟΤ κ. Αριστείδη Καλογερόπουλου-Στράτη στην Kunming, η ελληνική παρουσία είχε χαρακτηριστεί από τους διοργανωτές και από τον Υπουργό Τουρισμού της Κίνας, ως η καλύτερη της `Travel Mart 2005`.

Μάλιστα ο Υπουργός Τουρισμού της Κίνας κ. Shao Qiwei, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον κ. Αβραμόπουλο είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από το Ελληνικό Περίπτερο και είχε ανακοινώσει, ότι η Ελλάδα, κάθε χρόνο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, θα είναι η τιμώμενη χώρα στην έκθεση BITE, που διεξάγεται κάθε Ιούνιο στο Πεκίνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024