Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΒραβεία από την World Travel Market

Βραβεία από την World Travel Market

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM ’99. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία της έκθεσης και μεταξύ των νικητών ήταν ο τουριστικός οργανισμός I Viaggi del Ventaglio. Ο ιδρυτής του I Viaggi […]

ΛΟΝΔΙΝΟ-WTM '99. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία<.> της έκθεσης και μεταξύ των νικητών ήταν ο τουριστικός οργανισμός<...> I Viaggi del Ventaglio.
Ο ιδρυτής του I Viaggi del Ventaglio κ. Bruno Colombo τιμήθηκε με το βραβείο World Travel Market Global Award για την συμβολή του στην τουριστική βιομηχανία της Ιταλίας. Το I Viaggi del Ventaglio ιδρύθηκε το 1976, και ειδικεύεται στον πολιτιστικό και οικολογικό τουρισμό. Στην μπροσούρα του προσφέρει διακοπές στην Ελλάδα, την Καραϊβική, την Βραζιλία, την Αίγυπτο, τον Ινδικό Ωκεανό, την Τυνισία και φυσικά και την Ιταλία.
Βραβεία και διακρίσεις επίσης έλαβαν ο διευθυντής της Avis Car Rental της Ευρώπης κ. Alun Cathcart για την συμβολή του στην τουριστική βιομηχανία της Αγγλίας. Ακόμα τιμήθηκε ο Επιτροπή τουρισμού του Καναδά, το Orient Ltd ο οποίος είναι τουριστικός οργανισμός στην Ρωσία, ο τουριστικός οργανισμός της Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, και το μουσείο της Ισπανίας Guggenheim στο Bilbao.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024