Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΒράβευση των κορυφαίων ελληνικών ξενοδοχείων στην φετινή `Philoxenia`
HELEXPO A.E.

Βράβευση των κορυφαίων ελληνικών ξενοδοχείων στην φετινή `Philoxenia`

Η δημόσια ψηφοφορία για τα Ελληνικά Βραβεία Τουρισμού «PHILOXENIA Tourism Awards», τα οποία εγκαινίασε πέρυσι η Helexpo ξεκινά για δεύτερη φορά σε μερικές ημέρες. Οι βραβεύσεις των δημοφιλέστερων ελληνικών προορισμών και ξενοδοχείων θα γίνουν στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης PHILOXENIA, που θα πραγματοποιηθεί…

Η δημόσια ψηφοφορία για τα Ελληνικά Βραβεία Τουρισμού «PHILOXENIA Tourism Awards», τα οποία εγκαινίασε πέρυσι η Helexpo ξεκινά για δεύτερη φορά σε μερικές ημέρες. Οι βραβεύσεις των δημοφιλέστερων ελληνικών προορισμών και ξενοδοχείων θα<...> γίνουν στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης PHILOXENIA, που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 4 Νομεβρίου 2007 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μια φετινή καινοτομία των βραβεύσεων είναι ότι εκτός από τα βραβεία του κοινού θα δοθούν επίσης βραβεία στα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία κατόπιν επιθεώρησης. Την ποιοτική αξιολόγηση των ξενοδοχείων θα πραγματοποιήσουν «mystery guests», δηλ. επιθεωρητές, οι οποίοι θα επισκεφτούν τα ξενοδοχεία ως κανονικοί πελάτες και θα καταγράψουν με λεπτομέρεια τι προσφέρει το κάθε ξενοδοχεία στον Έλληνα και ξένο τουρίστα.

«Θέλουμε να πλαισιώσουμε τα βραβεία του κοινού με κάποια περισσότερο τεχνοκρατικά βραβεία, προκειμένου να τιμήσουμε τους κορυφαίους μεταξύ των αρίστων και να προβάλουμε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο ελληνικός τουρισμός», εξηγεί το σκεπτικό της νέας κατηγορίας βραβεύσεων ο Πρόεδρος της Helexpo, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος. «Θα αναζητήσουμε τα ξενοδοχεία που παρέχουν υπηρεσίες στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, όπου το προσωπικό δουλεύει με μεράκι και όπου κυριαρχεί το καλό γούστο. Με την αξιολόγηση από τους mystery guests θα επιβραβεύσουμε δηλ. τη δουλειά και εκείνων των ξενοδοχείων που ενδεχομένως δεν είναι γνωστά ή προσιτά στο ευρύ κοινό αλλά προσφέρουν άριστες υπηρεσίες και αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για τον ελληνικό τουρισμό.»

Τα καλύτερα ξενοδοχεία που θα αναδειχθούν κατόπιν των επιθεωρήσεων από τους «mystery guests», θα βραβευτούν στις εξής επιμέρους κατηγορίες:

  • Καλύτερο ξενοδοχείο πόλης
  • Καλύτερο παραθεριστικό ξενοδοχείο
  • Καλύτερο ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής
  • Καλύτερη ξενοδοχειακή σουίτα ή βίλα
  • Καλύτερο ιστορικό ή παραδοσιακό ξενοδοχείο
  • Καλύτερο design ή boutique hotel
  • Φιλικότερο ξενοδοχείο για παιδιά
  • Καλύτερο ξενοδοχειακό spa

Επίσης, θα δοθούν τιμητικές διακρίσεις στα ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για την υψηλή μαγειρική, για το πρωινό τους, για τη ρομαντική ατμόσφαιρα, για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης καθώς και για τις καινοτομίες που εφαρμόζουν.

Η Helexpo θα καλύψει, ως διοργανώτρια των Βραβείων, όλα τα σχετικά έξοδα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να μετάσχουν δωρεάν στη διαδικασία ποιοτικής αξιολόγησης από τους επιθεωρητές. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ξενοδοχείων, η Helexpo διατηρεί το δικαίωμα να τηρήσει σειρά προτεραιότητας για τη δωρεάν αξιολόγηση. Για αυτό και καλούνται τα ενδιαφερόμενα ξενοδοχεία να αποστείλουν σχετική αίτηση στη Helexpo το συντομότερο δυνατό. Πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής παρέχονται στην ιστοσελίδα www.philoxenia.travel/hotelawards2007.

«Η διεξαγωγή των Βραβείων Τουρισμού αποτελεί τη συμβολή της HELEXPO στην προσπάθεια αναβάθμισης του τουρισμού στη χώρα μας», σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Helexpo, κ. Θέμης Καρτσιώτης. «Ως διοργανωτές της κορυφαίας ελληνικής τουριστικής έκθεσης οφείλουμε να στηρίζουμε έμπρακτα την τουριστική βιομηχανία. Δεν επαναπαυόμαστε αλλά συνεχίζουμε την πορεία αναβάθμισης της έκθεσης PHILOXENIA προάγοντας ακόμη περισσότερο τον επαγγελματικό της χαρακτήρα και δημιουργώντας νέες επικοινωνιακές ευκαιρίες για τους εκθέτες της.»

Τις πρώτες δύο ημέρες της λειτουργίας της (1-2 Νοεμβρίου), η έκθεση PHILOXENIA θα είναι ανοικτή μόνο για επαγγελματίες. Τις ίδιες ημέρες θα πραγματοποιηθούν πάνω από 1.000 προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των εκθετών και των «Hosted Buyers», δηλ. πάνω από 100 επιλεγμένων τουριστικών επαγγελματιών από το εξωτερικό που θα φιλοξενήσει η Helexpo. Στις 3 και 4 Νοεμβρίου η Έκθεση θα είναι ανοικτή και για το καταναλωτικό κοινό.

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την PHILOXENIA και η έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού Hotelia, καθώς και το εκθεσιακό αφιέρωμα PHILOXENIA Spa Expo. Περισσότερες πληροφορίες για την PHILOXENIA παρέχονται στην ιστοσελίδα www.philoxenia.travel.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024