Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςXenia Digi Hotel 2022: Digital εργαλεία & trends για το hospitality industry
Εκθέσεις

Xenia Digi Hotel 2022: Digital εργαλεία & trends για το hospitality industry

Τα νέα digital εργαλεία και τις τάσεις παρουσιάζει η Xenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Οι ψηφιακές εξελίξεις που καθορίζουν το νέο τοπίο όσον αφορά στη διαδικασία των κρατήσεων, την προβολή της επιχείρησης, αλλά και την εξυπηρέτηση του πελάτη θα αναλυθούν στο Digi Hotel, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης  Xenia 2022, 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο του Digi Hotel της Xenia, για ακόμα μία φορά εξειδικευμένοι εισηγητές θα παρουσιάσουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους από τους ξενοδόχους, αλλά και τα στελέχη του τουρισμού. Και τις τρεις ημέρες της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1, εισηγήσεις, panel συζητήσεων και παρουσιάσεις πετυχημένων case studies με στόχο να δοθούν λύσεις και προτάσεις στα πιο επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα ξενοδόχο όσον αφορά την προώθηση και προβολή της επιχείρησής του αλλά και να αναλυθούν τάσεις, τεχνικές και καλές πρακτικές που μπορούν οι επιχειρηματίες να εφαρμόσουν για να διαμορφώσουν μια σωστή και αποδοτική digital στρατηγική.

Θεματολογία που απαντά στα ερωτήματα του σύγχρονου ξενοδόχου

Ανάμεσα στα θέματα που θα μπουν στο μικροσκόπιο των ειδικών, είναι οι τελευταίες τάσεις στις μηχανές κρατήσεων, οι up-sales τεχνικές, οι  εξελίξεις στο digital marketing, τα κανάλια διανομής και η καλύτερη διαχείρισή τους. Τεχνικά θέματα, όπως η σωστή τιμολόγηση ξενοδοχειακών δωματίων, το «πολύτιμο» parity των τιμών, τα συμβόλαια με τους OTA’s κ.α. θα αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια. Η τεχνητή νοημοσύνη και οι νέες δυνατότητες που προσφέρει στο σύγχρονο ξενοδόχο, το experience design, δηλαδή το πώς σχεδιάζεις την εμπειρία του ταξιδιώτη από την ψηφιακή του οθόνη μέχρι και την διαμονή του, η δημιουργία εμπειριών και οι ορθοί τρόποι πώλησης και προπώλησής τους, είναι ακόμη θέματα που θα παρουσιαστούν από τους ειδικούς. Τα social media και οι influencers και η συνεχώς αυξανόμενη επιρροή τους σε διάφορους ηλικιακούς τύπους πελατών, η διαχείριση και η σωστή παραγωγή περιεχομένου, καθώς και η διαχείριση κριτικών και κρίσεων, θα κυριαρχήσουν για ακόμα μία φορά στη θεματολογία του Digi Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024