Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour Operators2ο Greece Open: Ο ΕΟΤ Χρυσός Χορηγός τεσσάρων τουρνουά γκολφ στη Δανία
Τουρισμός γκολφ

2ο Greece Open: Ο ΕΟΤ Χρυσός Χορηγός τεσσάρων τουρνουά γκολφ στη Δανία

Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του ΕΟΤ στο 2ο Greece Open.

Στόχος είναι να εξοικειωθούν οι Δανοί λάτρεις του αθλήματος με τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις γκολφ που διαθέτουν μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Με μεγάλη συμμετοχή, προβολή και επιτυχία διοργανώθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 ο τελικός των τριών κατά σειρά τουρνουά γκολφ που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά στη Δανία και ήταν αφιερωμένα στην Ελλάδα με τον τίτλο “Greece Open”.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και χωρών Βαλτικής, που για πρώτη φορά υλοποιήθηκε πέρυσι (5 Ιουνίου 2021), με στόχο να εξοικειωθούν οι Δανοί λάτρεις του αθλήματος με τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις γκολφ που διαθέτουν μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας μας.

Ο ΕΟΤ ήταν και φέτος για 2η χρονιά, Χρυσός Χορηγός (Gold Sponsor) των τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 στο Lübker Golf & Spa Resort, Nimtofte
  • Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 στο Simon’s Golf Club, Kvistgård
  • Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 στο Silkeborg Ry Golfklub, Silkeborg Ry

Συμμετείχαν συνολικά 170 παίκτες από διάφορα Golf Club της Δανίας, (αριθμός που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός), ενώ ο τελικός πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Γήπεδο Γκολφ Great Northern Golf & Club, στο Kerteminde της Δανίας, 150 χλμ. από την Κοπεγχάγη, ιδιοκτησίας της  Lego Group of Companies Δανίας.

Το πρωί του τελικού και πριν την έναρξη του τελικού, δόθηκαν οδηγίες στους παίκτες και οι παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα το απόγευμα προσερχόμενοι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Golf Club. Στη συνέχεια έγινε από τον προϊστάμενο Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας και χωρών Βαλτικής κ. Παύλο Μούρμα, παρουσίαση των προορισμών της Ελλάδας που διαθέτουν υποδομές για Γκολφ (Χαλκιδική, Κέρκυρα, Γλυφάδα, Πελοπόννησος, Κρήτη, Ρόδος). Προβλήθηκαν σχετικά βίντεο και φωτογραφικό υλικό των γηπέδων γκολφ, καθώς και των προορισμών και των δυνατοτήτων διαμονής και φιλοξενίας.

Επίσης έγινε αναφορά και σε άλλα θεματικά προϊόντα της Ελλάδας (γεωπάρκα, ιαματικές πηγές, χιονοδρομικά κέντρα κ.ά.), τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά στους επισκέπτες από τις σκανδιναβικές χώρες και προβλήθηκαν βίντεο του ΕΟΤ, όπως “Greece has a winter”, “Greekend” (για τις Θεσσαλονίκη, Αθήνα), “You will want to stay forever” κ.ά. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επίσης ο CEO του T.O. Classic GolfMarc Limschou, με τον οποίο συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση Press & Fam trip από την Δανία στα μέσα Απριλίου 2022, με σκοπό την δημιουργία προγραμμάτων διακοπών σε συνδυασμό με το γκολφ.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε δείπνο και απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές που περιλαμβάνουν δωρεάν διαμονή με επιπλέον παροχές (πρωινό, φαγητό, χρήση γηπέδου γκολφ κ.ά.) στα ξενοδοχεία:

  •  Costa Navarino στην Πελοπόννησο (βραβείο για τους πρώτους νικητές),
  • Crete Golf Club στην Χερσόνησο και Porto Elounda (Spa & Golf) στην Κρήτη,
  • στο Porto Carras Grand Resort στην Χαλκιδική και
  • στο Corfu Golf & στο Corfu Holiday Palace στην Κέρκυρα.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024