Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ διαφημιστική καμπάνια της Χίου για τον ποδηλατικό τουρισμό
Διαφήμιση & Προβολή

Η διαφημιστική καμπάνια της Χίου για τον ποδηλατικό τουρισμό

Η Χίος έχει βραβευθεί από την «NATTOUR AMKE» ως “Bike Friendly Destination” για τις υπηρεσίες που παρέχει στους ποδηλάτες τουρίστες.

Μπορεί η Χίος να μην βρίσκεται στην λίστα με τους top ελληνικούς νησιώτικους προορισμούς, αλλά έχει καταφέρει να μπει στον τουριστικό χάρτη και να ενισχύσει τον 12μηνο τουρισμό της, μέσω των εναλλακτικών μορφών που προσφέρει το νησί, όπως αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κώστας Βερνίνας. 

Ειδικότερα, το νησί έχει μετατραπεί σε “Bike Friendly Destination” και έχει προσελκύσει τους λάτρεις του ποδηλατικού τουρισμού, οι οποίοι μέσω των ποδηλατικών διαδρομών παίρνουν μία γεύση από όλα όσα έχει να προσφέρει το νησί, μοναδική αρχιτεκτονική, πλούσια γαστρονομία και τον απέραντο κάμπο.

Ο δήμος Χίου στην προσπάθειά του να επικοινωνήσει τις ποδηλατικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί, δημιούργησε ένα διαφημιστικό σποτ, που αναδεικνύει τόσο τον οδικό όσο και τον mountain ποδηλατικό τουρισμό. Μικροί και μεγάλοι επιδιώκουν να ανακαλύψουν το νησί, μέσα από τις ποδηλατικές του διαδρομές.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024