Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ ΚΕΔΕ προτίθεται να συνδράμει στην εξάπλωση της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα
Εναλλακτικές μορφές

Η ΚΕΔΕ προτίθεται να συνδράμει στην εξάπλωση της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, υποδέχθηκε στα γραφεία της Ένωσης, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας κ. Παναγιώτη Πιτσιλό και τον γραμματέα κ. Αντώνιο Σηφάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ζήτησαν την συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, για την περαιτέρω διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα, με μια σειρά δράσεων τις οποίες και περιέγραψαν.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η περαιτέρω διάδοση φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσων μεταφοράς, είναι ένα ζητούμενο που πρέπει να υλοποιηθεί προς όφελος όλων. Άλλωστε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, επιλέγει την χρήση ποδηλάτου όπου είναι εφικτή, μεταφέροντας το αναγκαίο μήνυμα για την βιωσιμότητα του πλανήτη.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ δεσμεύτηκε, πως οι προτάσεις της Ομοσπονδίας θα εξεταστούν σε θεσμικό επίπεδο όταν αυτές κατατεθούν επίσημα στο ανώτατο όργανο εκπροσώπησης των Δήμων της Ελλάδας, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023