Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗμερίδα για τον αθλητικό τουρισμό στη Ρόδο

Ημερίδα για τον αθλητικό τουρισμό στη Ρόδο

Εκδήλωση ενταγμένη στην εβδομάδα ποιότητας της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε) με θέμα:” Αθλητικός Τουρισμός Ποιοτικός Τουρισμός” διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στην Τουριστική Σχολή Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) το Skal Ρόδου, Ο […]

Εκδήλωση ενταγμένη στην εβδομάδα ποιότητας της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε) με θέμα:” Αθλητικός Τουρισμός Ποιοτικός Τουρισμός”<...> διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στην Τουριστική Σχολή Ρόδου (Α.Σ.Τ.Ε.Ρ.) το Skal Ρόδου, Ο Οργανισμός Νεολαίας και Aθλησης του Δήμου Ρόδου το Skal Νέων και η Ε.Ε.Δ.Ε.

Ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο καθηγητής του Τ.Ε.Ι Κρήτης Δρ. Δημήτρης Τερζάκης, επιστημονικός υπεύθυνος της Ερευνητικής Μονάδας Ελλάδος, που είναι η τρίτη στον κόσμο, για το Διεθνές Συμβούλιο Αθλητικού Τουρισμού.

Στη διάρκεια της ημερίδας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτυχθεί γόνιμος διάλογος και τονίσθηκε η ανάγκη βελτίωσης της αθλητικής υποδομής στο νησί αλλά και του εμπλουτισμού του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος με εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στη Ρόδο που τουριστικοί και αθλητικοί φορείς σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση βρέθηκαν μαζί ως ακροατήριο για να ενημερωθούν για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού σε συνάρτηση με τον αθλητισμό.

Σημαντικό, επίσης, γεγονός για το νησί, το οποίο ανακοινώθηκε στην εκδήλωση, είναι η ανάληψη από τη Ρόδο της διοργάνωσης του Προολυμπιακού Συνεδρίου για τον Αθλητικό Τουρισμό τον Μάϊο 2003. Το επιστημονικό αυτό συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια στη χώρα που αναλαμβάνει την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, πλαισιωμένο από παράλληλες εκδηλώσεις θα αποτελέσει γεγονός διεθνούς εμβέλειας για τη Ρόδο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023