Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΛειψοί: Καταδύσεις και εθελοντικός καθαρισμός του βυθού
Θαλάσσια Σπορ

Λειψοί: Καταδύσεις και εθελοντικός καθαρισμός του βυθού

Η πρώτη σχολή καταδύσεων στο νησί της Καλυψούς ειναι γεγονός.

Το τουριστικό τους «προϊόν» θα εμπλουτίσουν οι Λειψοί με την προσθήκη των οργανωμένων καταδύσεων στη λίστα των τουριστικών υπηρεσιών που θα παρέχουν στους ταξιδιώτες από το επόμενο έτος.

Ενόψει της νέας σεζόν ανοίγει η πρώτη σχολή καταδύσεων στο μυθικό νησί της Καλυψούς, η οποία και έκανε την «επίσημη πρώτη βουτιά» με στόχο να ενισχύσει το οικολογικό κάλεσμα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λειψών κ.  Φώτης Μάγγος σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της σχολής και εκπαιδευτή καταδύσεων Νικήτα Χήρα πραγματοποίησαν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, εθελοντικό καθαρισμό του βυθού του λιμένα των Λειψών που οδήγησε στην συλλογή και ανάσυρση μεγάλου όγκου καλωδίων, καθώς και άλλων υποθαλάσσιων απορριμμάτων. “Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για το νησί μας. Εκτός από την πολύτιμη συνεισφορά του καθαρισμού και τη μοναδική εμπειρία κατάδυσης, η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη διαδικασία εκπαίδευσης μου για τη λήψη διπλώματος αυτοδύτη με την προοπτική διεξαγωγής ξεχωριστών υποβρύχιων τελετών στους Λειψούς ως δημάρχου, στο άμεσο μέλλον”, εξηγεί ο κ. Μάγγος αναφορικά με μελλοντικές πρωτότυπες τουριστικές δράσεις του Δήμου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024