Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΝέες προτάσεις στην 7η έκδοση του Relais du Golf

Νέες προτάσεις στην 7η έκδοση του Relais du Golf

Συνολικά 17 πολυτελή θέρετρα με γήπεδα γκολφ, περιλαμβάνονται στη φετινή έκδοση του οδηγού Relais du Golf, με την υποστήριξη των Jaime Ortiz-Patino, προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Παικτών Γκολφ της Ευρώπης, […]

Συνολικά 17 πολυτελή θέρετρα με γήπεδα γκολφ, περιλαμβάνονται στη φετινή έκδοση του οδηγού Relais du Golf<.>, με την υποστήριξη των<...> Jaime Ortiz-Patino, προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Παικτών Γκολφ της Ευρώπης, και του Mark James, πρώην αρχηγού του Ryder Cup, στην πρόσφατη έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο.

Ο οδηγός που εκδόθηκε από τον κορυφαίο τουριστικό Οργανισμό Γκολφ παγκοσμίως, Relais du Golf Ltd και εγκεκριμένος από το PGA<.> Europe, έχει τη φήμη ότι παρουσιάζει μια απαράμιλλη συλλογή από παραθεριστικά ξενοδοχεία που διαθέτουν γήπεδα γκολφ ανά τον κόσμο και η φετινή έκδοση, 7η στη σειρά από την ίδρυση του Relais du Golf, δεν είναι διαφορετική. Περιλαμβάνει περισσότερες από 100 σελίδες που απευθύνονται στον διορατικό παίκτη γκολφ που ταξιδεύει, με νέα θέρετρα όπως τα Domaine du Roncemay και Les Bordes στη Γαλλία, Fiesta America Los Cabos στο Μεξικό, Ritz Carlton στη Φλόριντα, Dancing Rabbit Golf Club στη Φιλαδέλφεια, Manela Bay Hotel στη Χαβάη, St Andrews Bay Golf Resort and Spa στη Σκοτία, the Old Thorns Hotel Golf & Country Club στο Χάμσαϊρ και το Trevose Golf and Country Club στην Κορνουάλη. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνουν τα 70 καλύτερα σε ένα σύνολο 23 χωρών σε όλο τον κόσμο.

"Πιστεύουμε ότι είναι μια μοναδική έκδοση για να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον του παίκτη που επιθυμεί να επισκεφθεί ποιοτικούς προορισμούς με υποδομή για γκολφ, σε όλο τον κόσμο", δηλώνει η κ. Kristen Branum-Burns, διευθύντρια του Relais du Golf.

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε να παρουσιάσουμε μια τόσο καλή συλλογή από θέρετρα με γήπεδα γκολφ και από τον τρόπο που έγινε αποδεκτός ο οδηγός στο Λονδίνο από τα μέλη του αλλά και από υποψήφια θέρετρα."

Επιδοκιμασίες έλαβαν επίσης από τους Mark James, αρχηγό του Ευρωπαϊκού Ryder Cup για το 1999 και του Jaime Ortiz-Patino, προέδρου του PGA της Ευρώπης και ιδιοκτήτη του Valderrama, σημείο συνάντησης για το Ryder Cup 1997.

"Πριν από πολύ καιρό διαπίστωσα τη γοητεία του να δημιουργείς αγώνες γκολφ σε ένα μοναδικό περιβάλλον με καταπληκτικές ανέσεις και φιλοξενία και έχει επίσης αναγνωρισθεί από το Relais du Golf, το μεγαλύτερο οργανισμό γκολφ και τουρισμού παγκοσμίως και συνεργάτης του PGA της Ευρώπης. Μαζί το Relais du Golf και το PGA προσφέρουν επίσημη αναγνώριση παγκοσμίως, θέρετρα με γήπεδα γκολφ υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να ικανοποιήσουν τα υψηλά στάνταρντς των πελατών τους. Αυτά τα αποδεδειγμένα επιτεύγματα οδήγησαν στην 7η έκδοση του "Partners in Excellence" και γνωρίζω ότι οι αναγνώστες διασκεδάζουν ξεφυλλίζοντάς το".

Αυτός ο οδηγός έχει διανεμηθεί σε μια λίστα από VIP ταξιδιωτικούς πράκτορες και γραφεία, επαγγελματίες παίκτες του γκολφ, ξενοδοχεία και σε εκπροσώπους τύπου παγκοσμίως. Εκτιμάται ότι ο οδηγός θα επιτύχει ένα στόχο άνω των 5 εκατ. πιθανών ταξιδιωτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024