Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΣτην Κύπρο το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Αθλητικό Τουρισμό

Στην Κύπρο το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τον Αθλητικό Τουρισμό

Στην Κύπρο θα διεξαχθεί τέλη Σεπτεμβρίου το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για τον Αθλητικό Τουρισμό (Sport Tourism Forum), όπως μας ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία `ΑΘΩΣ ΕΠΕ`…

Στην Κύπρο θα διεξαχθεί τέλη Σεπτεμβρίου το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για τον Αθλητικό Τουρισμό (Sport Tourism Forum),<...>όπως μας ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρία `ΑΘΩΣ ΕΠΕ`.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες του Συνεδρίου και η παράλληλη Έκθεση θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2005, στο ξενοδοχείο `Hilton Park Hotel Nicosia`, στην Κύπρο, ημερομηνίες καθόλου τυχαίες, καθώς συμπίπτουν με την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27 Σεπτεμβρίου), προβάλλοντας έτσι ακόμη περισσότερο την ανιούσα πορεία του Αθλητικού Τουρισμού κατά τα τελευταία έτη και την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξή του στο προσεχές μέλλον.

Σημαντικός αριθμός εκπροσώπων Tour Οperators, μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων και Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού από όλον τον κόσμο θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων στις εργασίες του Συνεδρίου. `Αλλωστε, η εμπειρία από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004 ανέδειξε περισσότερο από ποτέ τον ισχυρό δεσμό μεταξύ Αθλητισμού και Τουρισμού.

Στόχος του συνεδρίου είναι η καθιέρωση ενός ετήσιου θεσμού, ο οποίος θα προσφέρει πεδίο για τους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του Αθλητικού Τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο να ανταλλάξουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και να συνάψουν καινούργιες επαγγελματικές επαφές στον ευρύτερο τομέα του Τουρισμού.

Ειδικότερα, ο Αθλητικός Τουρισμός έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή στην εξέλιξη και ευημερία πόλεων και χωρών, οι οποίες φιλοξενούν αθλητικά γεγονότα, καθώς ενισχύει το κύρος της διοργανώτριας πόλης / χώρας, ενδυναμώνει την αναπτυξιακή πολιτική και πορεία της και προωθεί την πολιτισμική πρόοδο, με σκοπό τη φιλοξενία τουριστών, οι οποίοι συνδυάζουν διακοπές και αθλητικές δραστηριότητες, αθλητικών εκδρομών και κατασκηνώσεων για σχολεία και νέους, επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών για προπονήσεις, καθώς και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι Χορηγός Επικοινωνίας του Συνεδρίου είναι το Travel Daily News.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024