Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΞεκινά ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος στην Ελλάδα – Από το Ηράκλειο στην Αρχαία Ολυμπία
Τουρισμός Άθλησης

Ξεκινά ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος στην Ελλάδα – Από το Ηράκλειο στην Αρχαία Ολυμπία

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη γραμμή λήξης.

Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη εκκίνησή του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2023, στο Ηράκλειο, της Κρήτης και συγκεκριμένα στο Karteros Beach Sports Center και θα ολοκληρωθεί μετά από 4 συναρπαστικές διαδρομές στην Αρχαία Ολυμπία στις 6 Μαϊου.

→Στην κοιτίδα του παγκόσμιου Ολυμπισμού ο τερματισμός του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Στην μάχη του φετινού Γύρου θα ρίχνονται 20 ομάδες και 120 αθλητές.

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που αφορά επαγγελματικές και εθνικές ομάδες υψηλού επιπέδου και τους αθλητές τους, με τις Παράλληλες Δράσεις του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας μπορείς να γίνεις μέρος της ιστορίας που γράφει ο Γύρος.

Μία διοργάνωση που αναβίωσε με την αμέριστη στήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού με στόχο να βάλει ξανά την Ελλάδα στο προσκήνιο της διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Μάλιστα στην Ποδηλατοβόλτα του Ηρακλείου στις 30/4 ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης θα ποδηλατίσει μαζί με τους συμμετέχοντες, και φυσικά θα δώσει το παρών στις εκδηλώσεις του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου.

Με το τρίπτυχο «Αθληση – Μετακίνηση – Ψυχαγωγία» η Cycling Greece ετοίμασε τις φετινές παράλληλες εκδηλώσεις της.

Στόχος είναι να αθληθούμε μαζί, να περάσουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα όπως αυτό της συμπερίληψης, να διασκεδάσουμε και να βάλουμε σταδιακά το ποδήλατο στη ζωή μας με ασφάλεια και προσοχή.

Στο Ηράκλειο και στο Karteros Beach Sports Center το πρωί των Παράλληλων Εκδηλώσεων, όπου θα συμμετέχουν και μαθητές από σχολεία του Ηρακλείου θα διεξαχθεί και ο Πρόλογος, δηλαδή ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης των αθλητών που συμμετέχουν στον Γύρο! Οπότε οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον θεαματικό αγώνα.

Στην Καλαμάτα και στην Κυπαρισσία οι συμμετέχοντες στις Παράλληλες Εκδηλώσεις και οι παριστάμενοι στα σημεία τερματισμών θα απολαύσουν τους εντυπωσιακούς τερματισμούς του 2ου και του 3ου ετάπ! Μία μεγάλη ποδηλατική γιορτή με αγωνιστικό θέαμα υψηλού επιπέδου.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024