Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο 1ο “Olympus Adrenaline & Nature Festival” στις 25-26 Μαΐου 2024, με 70 και πλέον βιωματικές δραστηριότητες
Φεστιβάλ

Το 1ο “Olympus Adrenaline & Nature Festival” στις 25-26 Μαΐου 2024, με 70 και πλέον βιωματικές δραστηριότητες

Olympus

Το πρώτο Olympus Adrenaline & Nature Festival πραγματοποιείται στην Πιερία.

Το 1ο “Olympus Adrenaline & Nature Festival” είναι γεγονός. Στις 25 & 26 Μαΐου 2024, στην Πιερία, οι τοπικοί επιχειρηματίες ανοίγουν την αγκαλιά τους για να σας καλωσορίσουν σε έναν κόσμο πλούσιο σε τοπία και πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων.

Olympus-logo

Το ”Olympus Adrenaline & Nature Festival‘’ στοχεύει να συνδέσει την ακτογραμμή της Πιερίας, τον Όλυμπο, τα Πιέρια, τη φύση, τον πολιτισμό και τις δραστηριότητες σε μια ετήσια γιορτή.

Olympus-logo

Στα πλαίσια του 1ου “Olympus Adrenaline & Nature Festival” οι διοργανωτές προσκαλούν τον κόσμο να συμμετέχει σε μία απόδραση – εμπειρία στην Πιερία, να ανακαλύψει τις δυνατότητες της περιοχής και να εξερευνήσει την γκάμα των δραστηριοτήτων που προσφέρουν οι τοπικοί επιχειρηματίες. Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν απευθείας από τις ίδιες τις επιχειρήσεις, να συμμετέχουν σε όσες από τις 70 και πλέον βιωματικές δραστηριότητες επιθυμούν και να δοκιμάσουν νέες γεύσεις με τοπικά προϊόντα.

“Σας περιμένουμε στην Πιερία, σε ένα πρωτοπόρο και καινοτόμο φεστιβάλ για τα δεδομένα της περιοχής μας, το οποίο πρόκειται να προσφέρει στους επισκέπτες μας νέες εμπειρίες, γεμάτες δράση -και όπως φαίνεται και από το όνομα “Olympus Adrenaline & Nature Festival- τα επίπεδα της αδρεναλίνης αναμένονται υψηλά. Τα μοναδικά μας τοπία, τα γαστρονομικά ταξίδια, οι ευκαιρίες για σύνδεση με τη φύση και η γνωριμία με το τοπικό μας επιχειρείν συνθέτουν μία υπέροχη εμπειρία που θα θελήσετε να επαναλάβετε”, επισημαίνει η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου.

Όλες οι δράσεις του διημέρου προσφέρονται από τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και τους συλλόγους δωρεάν.

Στόχος είναι η σύνδεση με τον τόπο και οι καλεσμένοι να μοιραστούν την εμπειρία με τους φίλους τους, δημιουργώντας μια μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία ταξιδιού στην Πιερία.

Το 1ο “Olympus Adrenaline & Nature Festival” διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) με την επιμέλεια της OPEN WAYS Events & Travel και τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Schedule

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024