Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΕπίσημη λειτουργία του γραφείου του οργανισμού Temos International στην Αθήνα
Ιατρικός τουρισμός

Επίσημη λειτουργία του γραφείου του οργανισμού Temos International στην Αθήνα

Το δίκτυο των πιστοποιημένων κατά Temos, φορέων υγείας διεθνώς, περιλαμβάνει χώρες εκτός της Ελλάδας, όπως η Τουρκία, η Ταϋλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Βραζιλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σλοβενία, η Ιορδανία, η Αλβανία, η Ουγγαρία, η Κύπρος και η Γερμανία.

Ο Οργανισμός Temos International ανακοίνωσε την επίσημη λειτουργία του γραφείου του στην Αθήνα από τον Ιούλιο 2013, δυόμιση χρόνια μετά την έναρξη δραστηριοποίησής του και έχοντας ήδη πιστοποιημένους πελάτες, από τους μεγαλύτερους ομίλους και φορείς ιδιωτικής υγείας, στη χώρα.

Από το πρώτο πιστοποιημένο κατά Temos ‘Quality in International Patient Care’ Νοσοκομείο στην Ελλάδα, το Νοσοκομείο “Υγεία” του Ομίλου Υγεία, δύο χρόνια πριν, μέχρι και την πρόσφατη πρώτη πιστοποίηση στο επίπεδο ‘Excellence in Medical Tourism’ του Νοσοκομείου Metropolitan, μεσολάβησαν η πιστοποίηση του Νοσοκομείου “Μητέρα” του Ομίλου Υγεία, του Mediterranneo Hospital, των δομών του Ομίλου Ιασώ (Ιασώ Μαιευτικό – Παίδων, Ιασώ General, Ιασώ Θεσσαλίας και Κέντρο Αποκατάστασης “Φιλοκτήτης”), των μεγάλων νοσοκομείων του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης), των Κέντρων Αποκατάστασης “Animus” και “Αναγέννηση”, καθώς και μικρότερων δομών όπως “Rethymno Medical Assistance” και “Μαγνητική Τομογραφία Χίου” κ.ά., ενώ αρκετές ακόμη δομές βρίσκονται σήμερα υπό διαδικασία προετοιμασίας για πιστοποίηση.

“Η διαδρομή μέχρι σήμερα, απέδειξε, ότι η ιδιωτική υγεία της Ελλάδας παρά τις δύσκολες εν γένει συνθήκες, επενδύει στην διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και στα συστήματα προάσπισης του ασθενή, προς την κατεύθυνση κατάκτησης ενός σύγχρονου διεθνούς προφίλ, ανταγωνιστικού στην παγκόσμια αγορά ιατρικού τουρισμού. Οι πιστοποιημένες κατά Temos, δομές και επιχειρήσεις, αποδεικνύουν, πλέον, έμπρακτα την δέσμευσή τους στην τήρηση διεθνών αρχών διασφάλισης ποιότητας μέσα από εξαιρετικά απαιτητικές εσωτερικές διεργασίες προσαρμογής, οι οποίες κατακτώνται σταδιακά και στις οποίες ο οργανισμός μας έχει συνεισφέρει ουσιαστικά με τη μεταφορά της τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και εμπειρίας του”, αναφέρει η εταιρεία. “Ταυτόχρονα, οι πελάτες μας υλοποιούν σημαντικά βήματα αναφορικά με την εξωστρέφειά τους και συνεργασίες σε διεθνές επίπεδο. Με την υποστήριξη και του Οργανισμού μας, μέσα από την προβολή που παρέχει, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε διεθνή δίκτυα σημαντικών stakeholders της διασυνοριακής φροντίδας και του Ιατρικού Τουρισμού”.

Το σύστημα πιστοποίησης Temos International (με επιμέρους διαθέσιμα συστήματα ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάσσεται η υπό πιστοποίηση δομή) καλύπτει την αναγκαιότητα διασφάλισης και αξιόπιστης απόδειξης μεταξύ άλλων, της ασφάλειας και υγιεινής για τον ασθενή, της υψηλής κλινικής αποτελεσματικότητας, της ορθής και διαφανούς διαχείρισης (κλινικής και διοικητικής), της τήρησης των ειδικών απαιτήσεων που σύμφωνα με τη διεθνή εμπειρία διέπουν την διαχείριση του διεθνή ασθενή / ιατρικού τουρίστα και τέλος την τήρηση εξαιρετικά σημαντικών δεοντολογικών αρχών κα διεθνών πρακτικών από τους παρόχους.

Το δίκτυο των πιστοποιημένων κατά Temos, φορέων υγείας διεθνώς, περιλαμβάνει χώρες εκτός της Ελλάδας, όπως η Τουρκία, η Ταϋλάνδη, οι Φιλιππίνες, η Βραζιλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σλοβενία, η Ιορδανία, η Αλβανία, η Ουγγαρία, η Κύπρος και η Γερμανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024