Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΗ γαστρονομική παράδοση της Πιερίας ταξιδεύει στο Βουκουρέστι
Η γαστρονομία του Ολύμπου

Η γαστρονομική παράδοση της Πιερίας ταξιδεύει στο Βουκουρέστι

Πιερία

Η Ένωση Ξενοδόχων και ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πιερίας έκαναν μια άριστη προετοιμασία  για την παρουσίαση της «γαστρονομίας του Ολύμπου» η οποία ανέδειξε τα μοναδικά τοπικά προϊόντα και την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Πιερίας

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των ΜΜΕ της Ρουμανίας στην γαστρονομική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, στις 7 Δεκεμβρίου στο Βουκουρέστι, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πιερίας.

Η εκδήλωση καλύφθηκε από πέντε τηλεοπτικά δίκτυα, δύο πρακτορεία ειδήσεων, διαδικτυακά ΜΜΕ , bloggers και influencers με αποτέλεσμα μια ευρεία προβολή της Πιερίας και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα στην αγορά της Ρουμανίας.

Τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ κατέγραψαν την μαγειρική επίδειξη και τα εξαιρετικά πιάτα που προετοίμασε η ομάδα των σεφ και των στελεχών του οργανισμού τουριστικής προβολής Πιερίας, ενώ δόθηκε και πληθώρα συνεντεύξεων από τον Προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας κ. Γιώργο Σταφυλάκη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην στρατηγική του ΕΟΤ και του Υπηρεσίας Εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας για ανάδειξη αυθεντικών τουριστικών εμπειριών που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όλες τις εποχές του έτους καθώς και τον εμπλουτισμό της εικόνας και τη δημιουργία μιας μοναδικής «ταυτότητας»  για ελληνικούς ορεινούς τουριστικούς προορισμούς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023