Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ Λίμνη Βουλιαγμένης Επίσημος Υποστηρικτής του ιστιοπλοϊκού αγώνα Posidonia Cup 2014
Αθλητικός τουρισμός

Η Λίμνη Βουλιαγμένης Επίσημος Υποστηρικτής του ιστιοπλοϊκού αγώνα Posidonia Cup 2014

Στον αγώνα Posidonia Cup θα λάβουν μέρος εκθέτες των 'Ποσειδωνίων' και εκπρόσωποι της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας που έρχονται στην Ελλάδα για την εκδήλωση.

Η Λίμνη Βουλιαγμένης υποστηρίζει φέτος την κορυφαία ιστιοπλοϊκή ρεγκάτα “Posidonia Cup”, η οποία θα λάβει χώρα στις 30 Μαΐου στον όρμο του Φαλήρου και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερα από 50 σκάφη. Ο αγώνας σηματοδοτεί την έναρξη της ναυτιλιακής έκθεσης Posidonia 2014 και συνδιοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) και τις Εκθέσεις Ποσειδώνια.

Στον αγώνα Posidonia Cup θα λάβουν μέρος εκθέτες των “Ποσειδωνίων” και εκπρόσωποι της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας που έρχονται στην Ελλάδα για την σημαντική αυτή εκδήλωση, όπου σκάφη ανοικτής θαλάσσης με πληρώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα διεκδικήσουν τα πολυπόθητα κύπελλα του Posidonia Cup, που κοσμούν ναυτιλιακά γραφεία σε όλο τον κόσμο.

Η Λίμνη Βουλιαγμένης και η εταιρεία Ιαματικά Λουτρά Βουλιαγμένης, έχουν αναλάβει να διοργανώσουν στις εγκαταστάσεις τους μία ξεχωριστή δεξίωση κατά την οποία θα απονεμηθούν τα κύπελλα στους νικητές και όλοι οι συμμετέχοντες θα γιορτάσουν την λήξη του αγώνα. Η είσοδος στην εκδήλωση προϋποθέτει επίδειξη της επίσημης πρόσκλησης των διοργανωτών.

Όπως δήλωσε ο γενικός διεθυντής της Λίμνης Βουλιαγμένης, κ. Νικόλας Παπαζήσης, “η Έκθεση των Ποσειδωνίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις που προβάλει τη δυναμική της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο. Για εμάς στην Λίμνη Βουλιαγμένης αποτελεί μεγάλη τιμή να συγκαταλεγόμαστε στους Υποστηρικτές της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης ‘Posidonia Cup’, η οποία προάγει το ευ αγωνίζεσθε και την ευγενή άμυλα που αναπτύσσεται μεταξύ των πληρωμάτων που λαμβάνουν μέρος. Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τα πληρώματα και τους σημαντικούς καλεσμένους της εκδήλωσης στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις μας και όλοι μαζί θα γιορτάσουμε το τέλος του αγώνα και την έναρξη των Ποσειδωνίων 2014”.

Η Λίμνη Βουλιαγμένης απέχει μόλις 20 χλμ. από την Αθήνα. Οι προσφάτως ανακαινισμένοι χώροι της την καθιστούν ένα σημείο συνάντησης, χαλάρωσης και διασκέδασης από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ. O ειδικά διαμορφωμένος “prive” χώρος της με άμεση πρόσβαση στα νερά της, διαθέτει αυτόνομο service, ξεχωριστά menu και ιδιαίτερα cocktails, που μπορεί να φιλοξενήσει πάσης φύσεως εκδηλώσεις και συναντήσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024