Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΚίνα: Ανθισμένα άνθη κερασιάς προσελκύουν τουρίστες στο Guizhou
Εναλλακτικός Τουρισμός

Κίνα: Ανθισμένα άνθη κερασιάς προσελκύουν τουρίστες στο Guizhou

Με την άνοιξη, η χώρα πλημμυρίζει από έναν ωκεανό από ευαίσθητα ροζ λουλούδια που απολαμβάνουν μέχρι τον Απρίλιο.

Με την αρχή της άνοιξης, ο κήπος των κερασιών Guian στη νοτιοδυτική Κίνα, που καλύπτει μια έκταση 1.600 εκταρίων, ανθίζει με εκατομμύρια λουλούδια, προσελκύοντας αμέτρητους τουρίστες, όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr

Τα άνθη της κερασιάς συνδέονται συνήθως με την Ιαπωνία και είναι η Ιαπωνία που φέρει το ευγενές όνομα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου. Ωστόσο, τα λουλούδια που συναντάμε στην Κίνα είναι τόσο μαγικά που θα μπορούσαν να γίνουν εθνικό σύμβολο του Μεσαίου Βασιλείου. Με την άνοιξη, η χώρα πλημμυρίζει από έναν ωκεανό από ευαίσθητα ροζ λουλούδια που απολαμβάνουν μέχρι τον Απρίλιο.

Το άνθος της κερασιάς, επίσης γνωστό ως ιαπωνικό κεράσι ή sakura, είναι το λουλούδι πολλών δέντρων του γένους Prunus ή Prunus subg Cerasus. Είναι κοινά είδη στην Ανατολική Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Κορέας και ιδιαίτερα της Ιαπωνίας. Γενικά αναφέρονται σε διακοσμητικά κεράσια, δεν πρέπει να συγχέονται με τα κεράσια που παράγουν βρώσιμους καρπούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024