Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΑγώνες ράλλυ στο κέντρο της Λεμεσού

Αγώνες ράλλυ στο κέντρο της Λεμεσού

Στο κέντρο της Λεμεσού θα διεξαχθεί φέτος το Down Town Special στο πλαίσιο του “Ράλλυ Κύπρος”. Πρόκειται για υπερθέαμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος<…>Ράλλυ που παραπέμπει σε συνθήκες αγώνα Formula1. Πραγματοποιείται για […]

Στο κέντρο της Λεμεσού θα διεξαχθεί φέτος το Down Town Special στο πλαίσιο του “Ράλλυ Κύπρος”. Πρόκειται για υπερθέαμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος<…>Ράλλυ που παραπέμπει σε συνθήκες αγώνα Formula1. Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο και η Λεμεσός αποκτά κατ` αυτό τον τρόπο το προνόμιο της μοναδικής ευρωπαϊκής πόλης όπου διεξάγεται αγώνας αυτοκινήτου εντός πόλης σε ασφάλτινη επιφάνεια. Θα γίνει επίσης ζωντανή παγκόσμια αναμετάδοση του αγώνα σε πάνω από 100 εκατ. τηλεθεατές, γεγονός το οποίο αποτελεί άλλη μια διεθνή πρωτιά!

Ο ΚΟΤ σύμφωνα με το σχέδιο δράσης, στηρίζει την προβολή του “Ράλλυ Κύπρος” στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στον τόπο αλλά και του συγκεκριμένου τομέα γενικότερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλούς είναι γνωστό ως “Holiday Rally” μιας και η Κύπρος θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και πολλοί συνδυάζουν μαζί και τις διακοπές τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023