Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία'Ελληνική Εβδομάδα' στη Βαρσοβία, συνεργασία της Grecka Panorama και του Radisson Blu
Εκθέσεις

'Ελληνική Εβδομάδα' στη Βαρσοβία, συνεργασία της Grecka Panorama και του Radisson Blu

Οι ενέργειες που εντάσσονται στην 'Ελληνική Εβδομάδα' έχουν στόχο την ανάδειξη της χώρας μας για τον γαστρονομικό τουρισμό, με πολλαπλές εκδηλώσεις.

Η North Events, διοργανώτρια της μοναδικής έκθεσης για την Ελλάδα Grecka Panorama στην Πολωνία, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski Warsaw, συνεργάζονται σε μία σειρά εκδηλώσεων με θέμα τον εορτασμό φέτος των 100 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας. Η καμπάνια “Greek Week” θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski Warsaw την εβδομάδα που διεξάγεται παράλληλα και η έκθεση της Ελλάδας Grecka Panorama στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας (7-8 Δεκεμβρίου 2019).

Οι ενέργειες που εντάσσονται στην “Ελληνική Εβδομάδα” έχουν στόχο την ανάδειξη της χώρας μας για τον γαστρονομικό τουρισμό, με πολλαπλές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων προσφορά ελληνικού πρωινού για τους φιλοξενούμενους του Radisson Blu Sobieski Warsaw, έκθεση φωτογραφίας ελληνικών προορισμών, κ.ά. δρώμενα.

Επιπλέον, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski, διοργανώνονται δύο επιχειρηματικές εκδηλώσεις με επαγγελματικές συναντήσεις: η μία στο πλαίσιο της Greek Food Show για τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα με 70 και άνω Έλληνες και Πολωνούς εκπροσώπους, και η δεύτερη στο πλαίσιο της Grecka Panorama για την δημιουργία συνεργασιών που αφορούν στην ανάπτυξη ειδικού τουρισμού πάλι σε επίπεδο επαγγελματικών συναντήσεων B2B, με Buyers εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία της Πολωνίας.
 
Οι συναντήσεις για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις για τον τουρισμό συντονίζονται από την εταιρεία Outgoing Poland, μία εταιρία με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο, με πολυετή παρουσία στην πολωνική αγορά, και δεκάδες επιτυχημένες διοργανώσεις στην πρωτεύουσα, αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα Poznan, Gdansk, Krakow και Wroclaw.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024