Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕγκατάσταση μηχανισμού Seatrac για πρόσβαση ΑΜΕΑ στη θάλασσα στο ξενοδοχείο Filoxenia
Ξενοδοχεία

Εγκατάσταση μηχανισμού Seatrac για πρόσβαση ΑΜΕΑ στη θάλασσα στο ξενοδοχείο Filoxenia

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στηρίζει τα άτομα με προβλήματα κινητικότητας στην πόλη της Καλαμάτας.

O Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, στα πλαίσια της επιχειρηματικής λειτουργίας του με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνέβαλε στην αγορά και εγκατάσταση μηχανισμού Seatrac για αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα ατόμων με αναπηρία στην παραλία του ξενοδοχείου Filoxenia στην Καλαμάτα.

Υπογραμμίζεται, ότι η αγορά αφορά συνέργεια του Ομίλου με τον Δήμο Καλαμάτας και τη Διάπλαση ΑΕ Κέντρο Αποκατάστασης, ενώ εκ μέρους του ξενοδοχείου Filoxenia παραχωρήθηκε χώρος για την εγκατάσταση χημικής τουαλέτας και εξασφαλίσθηκαν θέσεις στάθμευσης για τους χρήστες του μηχανισμού Seatrac με τη βοήθεια του οποίου κάνουν μπάνιο οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας ευχαρίστησε το ξενοδοχείο Filoxenia και την Grecotel, που βοήθησαν οικονομικά για την απόκτηση του μηχανισμού και παρέχουν ευρύτερη υποστήριξη.

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Filoxenia κ. Κωνσταντίνος Σιώκος τόνισε πως ο όμιλος Grecotel, με τον πρόεδρό του κ. Νίκο Δασκαλαντωνάκη, βρίσκεται δίπλα στο δραστήριο Δήμο Καλαμάτας, το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζει να στηρίζει τις επωφελείς δράσεις για την Καλαμάτα και τους πολίτες της και συμβάλλει ενεργά στην επίλυση προβλημάτων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024