Τελευταία νέα
HomeΕναλλακτικός ΤουρισμόςΗ Mindhaus στρατηγικός συνεργάτης της Οινοποιίας Λαφαζάνης Ο. ΑΕ
Οινοτουρισμός

Η Mindhaus στρατηγικός συνεργάτης της Οινοποιίας Λαφαζάνης Ο. ΑΕ

Στόχος των επιχειρήσεων του Ομίλου είναι η επικοινωνία της ιστορίας και της τεχνογνωσίας που κατέχει στην οινοποίηση και, παράλληλα, η αξιοποίηση και η προβολή της δυναμικής που διαθέτει τόσο η ΠΟΠ Νεμέας όσο και η Μεσσηνία, στον τομέα του οινικού τουρισμού, σε συνεργασία με τη Mindhaus.

Η Mindhaus, εταιρεία στρατηγικής τουριστικού marketing και μέλος του V+O Group, ξεκίνησε συνεργασία με τον Όμιλο επιχειρήσεων του κ. Σπύρου Λαφαζάνη, έναν εκ των πλέον εξειδικευμένων Ομίλων Οινικής Παραγωγής, ο οποίος πέραν της Λαφαζάνης Οινοποιητική ΑΕ έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του με την εξαγορά του ιστορικού οινοποιείου “Νέστωρ“, στη Μεσσηνία.

Συγκεκριμένα, η Mindhaus αναλαμβάνει τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την τοποθέτηση στην αγορά του Ομίλου του κ. Σπύρου Λαφαζάνη, καθώς και τη χάραξη και διαχείριση της επικοινωνιακής στρατηγικής για την ανάπτυξη σχέσεων με εταίρους, φορείς και ΜΜΕ, σε διεθνές, εθνικό και τοπικό επίπεδο. Στόχος των επιχειρήσεων του Ομίλου – του οποίου οι θυγατρικές ενασχολούνται με διαφορετικές δραστηριότητες πάντα σχετικές με το κρασί, το απόσταγμα και το αμπέλι- είναι η επικοινωνία της ιστορίας και της τεχνογνωσίας που κατέχει στην οινοποίηση και, παράλληλα, η αξιοποίηση και η προβολή της δυναμικής που διαθέτει τόσο η ΠΟΠ Νεμέας όσο και η Μεσσηνία, στον τομέα του οινικού τουρισμού, πάντα σε συνεργασία με την Mindhaus που εξειδικεύεται στον τομέα τουριστικού marketing.

Με πάνω από 70 χρόνια ιστορία στην οινοποίηση, ο Όμιλος επιχειρήσεων του κ. Σπύρου Λαφαζάνη διαθέτει δύο οργανωμένες και σύγχρονες οινοποιητικές μονάδες στην Πελοπόννησο, στις περιοχές της ΠΟΠ Νεμέας και της Μεσσηνίας, με την παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας και με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα σε 10 χώρες. Βασικές επιδιώξεις του Ομίλου είναι η αξιοποίηση των ιδιαίτερων ποικιλιών κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας μια πολυετή εμπειρία στον τομέα της αμπελουργίας, της οινοποίησης και της απόσταξης και διατηρώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της άριστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

“Η εταιρεία μας για πολλά χρόνια ασχολείται με την παραγωγή κρασιών και αποσταγμάτων από σταφύλι, στην πιο μεγάλη και πολυποίκιλη αμπελουργική Γη, αυτή της Πελοποννήσου. Όντας τα οινοποιεία μας μέσα στη φύση και τα αμπέλια, προσπαθούμε με γνώση και μεράκι για την καλύτερη αξιοποίηση και ανάδειξη των αμπελοοινικών της ποιοτικών χαρακτηριστικών. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινά η συνεργασία μας με την Mindhaus, μια εταιρεία με σπουδαίους ανθρώπους και αναγνωρισμένο κύρος. Από κοινού θα κάνουμε πιο γνωστά τα αμπελοτόπια, τις ποικιλίες, τα κρασιά και την γαστρονομία των περιοχών μας, τις αρετές και το τεράστιο τουριστικό ενδιαφέρον ώστε περισσότεροι άνθρωποι, Έλληνες και ξένοι, να τα γνωρίσουν και να τα απολαύσουν”, δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024