Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΗμερίδα για ξεναγούς στο CRETAquarium – Θαλασσόκοσμος
Νέο πρόγραμμα ξενάγησης με τίτλο 1000+1 μυστικά ενός ενυδρείου

Ημερίδα για ξεναγούς στο CRETAquarium – Θαλασσόκοσμος

Την ευκαιρία να “καταδυθούν” στα μυστικά του Θαλασσόκοσμου είχαν τα μέλη του Συλλόγου Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, κατά τη διάρκεια της ημερίδας που διοργανώθηκε στους χώρους του. Το πρόγραμμα της […]

Την ευκαιρία να “καταδυθούν” στα μυστικά του Θαλασσόκοσμου είχαν τα μέλη του Συλλόγου Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης, κατά τη<...> διάρκεια της ημερίδας που διοργανώθηκε στους χώρους του. Το πρόγραμμα της ημερίδας προέβλεπε και ξενάγηση στα “παρασκήνια” του ενυδρείου. Εκεί οι ξεναγοί ενημερώθηκαν και συμμετείχαν στο νέο πρόγραμμα ξενάγησης, που με τίτλο “1000+1 μυστικά ενός ενυδρείου” πρόκειται να δρομολογηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα για τους φίλους του ενυδρείου.

Ένα πρόγραμμα, κατά το οποίο ο επισκέπτης θα ανακαλύπτει όλα τα μυστικά του Θαλασσόκοσμου συμμετέχοντας ενεργά σε μια βιωματική ξενάγηση. Από τα συστήματα έλεγχου του ενυδρείου μέχρι και τους χώρους των “καραντινών”, το πρόγραμμα 1000+1 μυστικά ενός ενυδρείου φιλοδοξεί να μοιραστεί τα μυστικά του με τους φίλους του.

Ταυτόχρονα, οι ξεναγοί είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλία του ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αναστάσιου Ελευθερίου, με θέμα “Aνθρωπος και Θάλασσα στη Μινωική Εποχή”, ενώ η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των συμμετεχόντων στην διαδρομή επίσκεψης του CRETAquarium – Θαλασσόκοσμος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024