Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΝέα τουριστική έκθεση διοργανώνει ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά
ACTIVETRIP

Νέα τουριστική έκθεση διοργανώνει ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά

Με συνέπεια και αντικειμενικότητα στην ενημέρωση, αλλά και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις που ενισχύουν και προβάλλουν την δυναμική του Τουρισμού, τόσο στην εσωτερική όσο και στην διεθνή αγορά, ο […]

Με συνέπεια και αντικειμενικότητα στην ενημέρωση, αλλά και με ενεργό συμμετοχή σε δράσεις που ενισχύουν και προβάλλουν την δυναμική του Τουρισμού, τόσο στην εσωτερική όσο και στην διεθνή αγορά, ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, έχει<...>συμπληρώσει 50 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς στον ελληνικό Τουρισμό, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις, αναλύοντας τις διεθνείς τάσεις και προσφέροντας στην κοινή γνώμη, την πληροφορία που οφείλει να γνωρίζει.

Αυτή την ευκαιρία, πρώτος τη δημιούργησε και την προσέφερε -σε ευρύ κοινό και Εκθέτες- πριν 12 έτη, δημιουργώντας την Έκθεση «Τουριστικό Πανόραμα», τη διοργάνωση που επέβαλε τον Εσωτερικό Τουρισμό ως έννοια μετρήσιμη, την σημασία ελληνικής Περιφέρειας και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Σήμερα, ο Όμιλος ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις, διαβλέπει, ότι η ορθολογική αξιοποίηση αλλά και η ανάδειξη των επιμέρους δυνατοτήτων του κάθε προορισμού, αποτελούν την μόνη αληθινή διέξοδο του τουρισμού της Ελληνικής Περιφέρειας προς τις διεθνείς αγορές, για την κατάκτηση ενός πολυπόθητου και μεγάλου στόχου: Την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, σε 12μηνη βάση. Η ανάπτυξη των επιμέρους δυνατοτήτων των περιοχών, σχετίζεται κυρίως με την κατά τόπους ανάπτυξη των λεγόμενων «Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού», ή αλλιώς «Νέων και Ειδικών μορφών Τουρισμού».

Αυτό, επέλεξε να είναι το θέμα, αλλά και ο στόχος μιας αληθινά καινοτόμου και πρωτοποριακής – για τα ελληνικά δεδομένα – νέας εξειδικευμένης τουριστικής Έκθεσης, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τον Όμιλο ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά, σε συνέχεια του Τουριστικού Πανοράματος:

Πρόκειται για την 1η Έκθεση Νέων & Ειδικών Μορφών Τουρισμού, ACTIVETRIP, που θα πραγματοποιηθεί από 29 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου 2008, στην Πάτρα, την καρδιά της Δυτικής Ελλάδας στο συγκρότημα της πρώην ΧαρτοποιΪας Λαδόπουλου (όπου φιλοξενήθηκε η Έκθεση DA VINCI, κατά την διάρκεια της «Πάτρας-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2006»).

Η πραγματοποίηση της Εκθέσεως ανακοινώθηκε στην Πάτρα, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τους κ.κ. Γιώργο Καλοφωλιά, Γιάννη Ευαγγέλου – Πρόεδρο του ΗΑΤΤΑ, Ανδρέα Φούρα – Δήμαρχο Πατρέων και Νίκο Παπαλέξη – Πρόεδρο της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαϊας, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεως του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιά.

Λίγο πριν τον μεγάλο εορτασμό του Πατρινού Καρναβαλιού, εκθέτες απ’ όλη την Ελλάδα, θα συναντηθούν για να παρουσιάσουν τα πολλά «πρόσωπα» που χαρακτηρίζουν τη χώρα μας σε μία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στις διακοπές με χαρακτήρα βαθύτερης εξερεύνησης των τόπων, αληθινής περιπέτειας και ουσιαστικής γνωριμίας με την ελληνική ιστορία και παράδοση.

Ιστιοπλοΐα, Εκδρομές με χαρακτήρα Δράσης και περιπέτειας, Θρησκευτικός τουρισμός, Θερμαλισμός και Τουρισμός Υγείας, Συνεδριακός και Επαγγελματικός Τουρισμός, Αθλητικός Τουρισμός, Αγροτουρισμός, θα δώσουν το «παρόν», παρουσιάζοντας τις δυνατότητες της χώρας μας σε αυτόν τον τομέα.

Η εκδήλωση τυγχάνει της υποστηρίξεως των τοπικών αρχών της Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Πατρέων και της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Αχαϊας, καθώς και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και της Νομαρχίας Αχαϊας, τελεί δε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024