Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΠαγκόσμια Ημέρα Ξεναγού: Ξεκινά το 12ο Κυνήγι Θησαυρού
Κυνήγι Θησαυρού

Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού: Ξεκινά το 12ο Κυνήγι Θησαυρού

Το Κυνήγι Θησαυρού θα κινηθεί φέτος στην περιοχή του Κολωνακίου, στη Λεωφόρο Βας. Σοφίας, στον Εθνικό Κήπο και γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) διοργανώνει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το 12ο Κυνήγι Θησαυρού, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και προσκαλεί του Αθηναίους με τις οικογένειές τους να ανακαλύψουν ιστορικά αξιοθέατα, μουσεία και μνημεία της Αθήνας.

Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή θα κερδίσουν δωρεάν ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Μαρτίου, ενώ οι μικροί φίλοι μας θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μικρά αναμνηστικά και δώρα.

Η εκκίνηση-εγγραφή φέτος θα γίνει στο καφέ ILISSIA (στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου) από τις 10.00 μέχρι τις 12.00 ενώ η λήξη θα είναι το Πολεμικό Μουσείο.

Το Κυνήγι Θησαυρού θα κινηθεί φέτος στην περιοχή του Κολωνακίου, στη Λεωφόρο Βας. Σοφίας, στον Εθνικό Κήπο και γύρω από το Προεδρικό Μέγαρο, σκοπεύοντας να «γνωρίσουμε καλύτερα μια από τις ενδιαφέρουσες περιοχές του σύγχρονου κέντρου της Αθήνας, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024