Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠιστοποίηση ‘Ekonav Pet Friendly’ για ξενοδοχεία/καταλύματα, μέσα μεταφοράς και χώρους αναψυχής
Ξενοδοχία

Πιστοποίηση ‘Ekonav Pet Friendly’ για ξενοδοχεία/καταλύματα, μέσα μεταφοράς και χώρους αναψυχής

Ελληνική πρωτοπορία στην πιστοποίηση Pet Friendly ξενοδοχείων, μέσων μεταφοράς, χώρων αναψυχής, με τη συνεργασία EUROCERT και Ekonav.

Τη δυνατότητα να πιστοποιηθούν ως Pet Friendly έχουν πλέον τα τα ξενοδοχεία, τα τουριστικά καταλύματα, τα μέσα μεταφοράς αλλά και οι δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι αναψυχής, όπως τα πάρκα, στην Ελλάδα, καθώς ο διεθνής φορέας πιστοποίησης Ekonav και η EUROCERT, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν για πρώτη φορά ένα αναγνωρισμένο Σήμα Πιστοποίησης για τη φιλοξενία και την μεταφορά κατοικίδιων με παγκόσμια ισχύ.

Η EUROCERT και η Ekonav επέλεξαν την Ελλάδα, ως την πρώτη χώρα παγκοσμίως, στην οποία θα ξεκινήσει η διάθεση του Σήματος ‘Ekonav Pet Friendly’, προσφέροντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Η πιστοποίηση ‘Ekonav Pet Friendly’ εισάγει μία σειρά από υψηλής ποιότητας προδιαγραφές για υπηρεσίες και υποδομές, η εφαρμογή των οποίων καθιστά μία επιχείρηση, ένα μέσο μεταφοράς ή έναν χώρο αναψυχής, κατάλληλο για τη φιλοξενία κατοικίδιων.

Στόχος της πιστοποίησης είναι να λειτουργήσει ως ένα μέσο αναγνώρισης, διάκρισης και προώθησης των επιχειρήσεων, οι οποίες έχουν επενδύσει σε μια διαφοροποιημένη εμπειρία, με την ανάπτυξη ενός ιδιαίτερου σχεδιασμού και την προσφορά αναβαθμισμένων παροχών και υπηρεσιών προς τους πελάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν μαζί με το κατοικίδιό τους.

Η Ekonav είναι ένας διεθνής Φορέας Πιστοποίησης με έδρα τη Γερμανία, που ασχολείται με την πιστοποίηση πάρκων, μεταφορικών μέσων και ξενοδοχειακών καταλυμάτων, ως φιλικά με τα ζώα συντροφιάς (σκύλους και γάτες). Το Σήμα Πιστοποίησης “Ekonav Pet Friendly”, αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο, το οποίο στοχεύει στην δημιουργία ενός σύγχρονου συστήματος δομών και υπηρεσιών, που θα δώσει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν και τους προορισμούς, συμβάλλοντας στη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη, δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας.

Η EUROCERT είναι ένας 100% ελληνικός οργανισμός πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες ελέγχων / πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024