Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΛοιπές μορφέςΠρόταση οινικής φιλοξενίας στο Μέτσοβο
Κατώγι – Αβέρωφ

Πρόταση οινικής φιλοξενίας στο Μέτσοβο

Μια μοναδική, εναλλακτική πρόταση διακοπών για το καλοκαίρι μας στο Μέτσοβο: Εκεί, στις καταπράσινες πλαγιές της Πίνδου, βρίσκεται το οινοποιείο & ξενοδοχείο Κατώγι – Αβέρωφ, μία πρότυπη οινοτουριστική μονάδα, ιδανική […]

Μια μοναδική, εναλλακτική πρόταση διακοπών για το καλοκαίρι μας στο Μέτσοβο: Εκεί, στις καταπράσινες πλαγιές της Πίνδου, βρίσκεται<...> το οινοποιείο & ξενοδοχείο Κατώγι – Αβέρωφ, μία πρότυπη οινοτουριστική μονάδα, ιδανική για όσους αναζητούν χαλάρωση, απόδραση στη φύση και γνωριμία με το μαγευτικό κόσμο του κρασιού.

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο, χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή μετσοβίτικη αρχιτεκτονική, διακρίνεται για τη λιτή, αλλά ιδιαίτερη αισθητική του και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. Έργα τέχνης σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών και διακοσμητικές λεπτομέρειες με έμπνευση – φυσικά- από το κρασί δίνουν το στίγμα στο εσωτερικό, ενώ τα 15 ευρύχωρα, “λευκά και κόκκινα” δωμάτια διαθέτουν εξαιρετική θέα στο μετσοβίτικο τοπίο ή το οινοποιείο και σχεδιασμό με έμφαση στις σύγχρονες λειτουργικές ανέσεις.

Η επίσκεψη στο οινοποιείο αποτελεί μία εμπειρία από μόνη της. Εδώ -στους χώρους παραγωγής και τα κελάρια του Κατώγι-Αβέρωφ- έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα θεματικό οινικό πάρκο. Μέσα από τη χρήση πρωτοποριακών οπτικοακουστικών μέσων και πρωτότυπων παρεμβάσεων, η ξενάγηση μας “μυεί” στον μαγικό κόσμο του κρασιού καταλήγοντας στο ατμοσφαιρικό wine bar που μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία του. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι επισκέπτες απολαμβάνουν το κρασί τους συνοδεία τοπικών τυριών και εκλεκτών αλλαντικών, στην αυλή του οινοποιείου, με θέα τα βουνά της Ηπείρου.

Μια ολοκληρωμένη, υψηλού επιπέδου πρόταση φιλοξενίας σε μία πανέμορφη περιοχή της χώρας μας, το Κατώγι – Αβέρωφ αποτελεί ιδανικό προορισμό για τα ταξίδια μας, όλο το χρόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του το έχουν επισκεφθεί σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόσφατα μάλιστα ξεναγήθηκαν στα κελάρια του και απόλαυσαν τα κρασιά του οι διάσημοι ηθοποιοί Goldie Hawn, Kurt Russell και Richard Romano.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024