Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠροβολή του καταδυτικού τουρισμού στις διεθνείς εκθέσεις

Προβολή του καταδυτικού τουρισμού στις διεθνείς εκθέσεις

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή του ΕΟΤ και του Ελληνικού Συνδέσμου Επαγγελματιών Κατάδυσης στην εξειδικευμένη έκθεση του Λονδίνου Dive Show που πραγματοποιήθηκε 28-29 Μαρτίου, ο σύνδεσμός έχει τη […]

Μετά την επιτυχία που σημείωσε η συμμετοχή του ΕΟΤ και του Ελληνικού Συνδέσμου Επαγγελματιών Κατάδυσης στην<...> εξειδικευμένη έκθεση του Λονδίνου Dive Show που πραγματοποιήθηκε 28-29 Μαρτίου, ο σύνδεσμός έχει τη βούληση συμμετοχής και σε άλλες εκθέσεις που μπορούν να προωθήσουν τον καταδυτικό τουρισμό. Συγκεκριμένα, γίνονται προσπάθειες για συμμετοχή στην ΒΟΟΤ Γερμανία αλλά και σε αντίστοιχη εκθεση στη Ρωσία, που αποτελεί μια από τις αναπτυσσόμενες αγορές στον καταδυτικό τουρισμό.

Σημειώνουμε ότι η Dive Show, την οποία επισκέπτονται και επαγγελματίες αλλά και κοινό, είναι μία από τις πιο δυναμικές εκθέσεις της καταδυτικής αγοράς στην Ευρώπη. Ο ΕΟΤ συμμετείχε δυναμικά κατανοώντας την ανάγκη διαφήμισης του καταδυτικού τουρισμού στη χώρα μας και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Επαγγελματιών Κατάδυσης διανέμισαν διαφημιστικό υλικό (έντυπο – ηλεκτρονικό) και ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης για την λειτουργία των 180 καταδυτικών κέντρων που λειτουργούν στη χώρα μας. Συνολικά δόθηκαν στο κοινό 3.000 DVD που παρουσιάζουν όλα τα καταδυτικά κέντρα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Συνδέσμου, κ. Αντώνη Χαλκέα στο TravelDailyNews περίπου 4 εκατ. Ευρωπαίοι το χρόνο ταξιδεύουν με στόχο τις καταδύσεις, κυρίως στην Ερυθρά Θάλασσα, τη Μάλτα, τη Τουρκία και άλλες περιοχές. «Στην έκθεση αυτή είδαμε όχι μόνο τουριστικά γραφεία που διακινούν τουρίστες καταδυτικού τουρισμού, αλλά και ενημερώσαμε το κοινό για τις δυνατότητες της Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι αυτή η εξειδικευμένη μορφή τουρισμού πρέπει να αναπτυχθεί στο έπαρκο στη χώρα μας, η οποία προσφέρεται για καταδύσεις. Με αυτό το δεδομένο ο Σύνδεσμός μας θα προσπαθήσει να συμμετέχει σε μεγάλες εκθέσεις στις κύριες πηγές καταδυτικού τουρισμού».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024